colonelo Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Poslednji put sam ga gledao prije otprilike godinu i po dana u Dobar, loš, zao gdje je ostavio sjajan utisak. Nažalost, nisam ga upoznao, iako smo u kraćem periodu bili prve komšije - plac do placa. On je svoj ubrzo prodao. Jebena korona napravi super-bend na nebu: Balašević (vokal - gitara), Đuričić - bubnjevi, Miša Aleksić - bas gitara, Sanja Ilić - klavijauture... 2
Caligula Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) Meni je on otelotvorenje energije. Prvi put sam ga video jos kao klinac, ponosni ucenik umetnicke skole u Nisu, Djuricic sedeo u nekom kaficu, odmah sam ga prepoznao, kez od uva do uva, gestikulira, prica sa nekim, ono, reflektor ne mora da ga osvetli, sam sija i izdvaja se. Sjajan lik. Procitam sad na FB oprostaj Demonje saksofoniste od Dragoljuba, iako ga nisam poznavao licno opisan je kao da sam ga poznavao. Slava mu. https://www.facebook.com/nikolademonja/posts/10222291707855482 Edited March 15, 2021 by Caligula 1
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 bio je erupcija dobrote i energije gledao sam ga u sc odmah posle 10/5 sa džumle onih bubnjara, fantastična svirka sasvim sigurno jedan od najvećih bubnjara u sfrj, i za večnu slavu se pobrinuo za života počivaj u miru dragoljube 2
Sludge Factory Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Delovao je kao bas drag covek, makar kao muzicar, za instrumentom, na bini ili snimku. Volim njegovo bubnjanje. RIP
Haralampije Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 14 minutes ago, colonelo said: Ode i Zafir... Šta napravi ova korona RIP matori
Caligula Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Uh jbt sta je bre ovo R.I.P. Sve Ljudine neke odlaze
Kampokei Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 A od korone je preminuo i Zelimir Altarac Cicak, sarajevski muzicki menadzer, voditelj, ali i pisac tekstova za neke pesme Indeksa (meni jako draga "Negdje na kraju u zatisju", kao i "Svijet u kojem zivim"). 1
Recommended Posts