March 15, 20214 yr Poslednji put sam ga gledao prije otprilike godinu i po dana u Dobar, loš, zao gdje je ostavio sjajan utisak. Nažalost, nisam ga upoznao, iako smo u kraćem periodu bili prve komšije - plac do placa. On je svoj ubrzo prodao. Jebena korona napravi super-bend na nebu: Balašević (vokal - gitara), Đuričić - bubnjevi, Miša Aleksić - bas gitara, Sanja Ilić - klavijauture...
March 15, 20214 yr Meni je on otelotvorenje energije. Prvi put sam ga video jos kao klinac, ponosni ucenik umetnicke skole u Nisu, Djuricic sedeo u nekom kaficu, odmah sam ga prepoznao, kez od uva do uva, gestikulira, prica sa nekim, ono, reflektor ne mora da ga osvetli, sam sija i izdvaja se. Sjajan lik. Procitam sad na FB oprostaj Demonje saksofoniste od Dragoljuba, iako ga nisam poznavao licno opisan je kao da sam ga poznavao. Slava mu. https://www.facebook.com/nikolademonja/posts/10222291707855482 Edited March 15, 20214 yr by Caligula
March 15, 20214 yr bio je erupcija dobrote i energije gledao sam ga u sc odmah posle 10/5 sa džumle onih bubnjara, fantastična svirka sasvim sigurno jedan od najvećih bubnjara u sfrj, i za večnu slavu se pobrinuo za života počivaj u miru dragoljube
March 16, 20214 yr Delovao je kao bas drag covek, makar kao muzicar, za instrumentom, na bini ili snimku. Volim njegovo bubnjanje. RIP
March 27, 20214 yr A od korone je preminuo i Zelimir Altarac Cicak, sarajevski muzicki menadzer, voditelj, ali i pisac tekstova za neke pesme Indeksa (meni jako draga "Negdje na kraju u zatisju", kao i "Svijet u kojem zivim").