Hermetico Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) RIP često sam se ovih meseci u bezizlaznim noćima vraćao na ovo iz 6. osnovne i čudio se kako je u pitanju sasvim ok punk jazz s početka devedesetih Edited March 15, 2021 by Hermetico 4
Jumanji Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Je bo te vi se!A imam uzasan osecaj da je tek pocelo
April Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 15 minutes ago, Jumanji said: Je bo te vi se! A imam uzasan osecaj da je tek pocelo Vala baš. Od Dragoljuba ostaje onaj fantastični koncert sa bubnjarima u Ateljeu, na kom ja, idiot, nisam bio. I sin sa Alisom Stojanović. I neverovatna energija za koju je teško poverovati da može da se ugasi. 3
Frank Pembleton Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Vala baš. Od Dragoljuba ostaje onaj fantastični koncert sa bubnjarima u Ateljeu, na kom ja, idiot, nisam bio. I sin sa Alisom Stojanović. I neverovatna energija za koju je teško poverovati da može da se ugasi.Jbte koliko je tih javnih ličnosti kod nas otišlo od ove korone.Pričao sa ortakom koji živi u Danskoj i on meni kao:Pa jbm mu zar oni nisu imali načina da se zaštite, ipak su uspešni u svojim karijerama... Valjda su nekako mogli da se obezbede?Eeee moj ti... .... Shiit has hit the fan!
אַף אֶחָד Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Uh, jebote kakva godina. Uzas potpuni. Bas me sjebalo ovo. 1982, Sledovanje - Tangenta - Akusticna Trauma. Najbolja godina Leb i Sol. A to je samo mrvica u njegovom opusu. 2
Recommended Posts