February 23, 20214 yr Vojkanova muzika uglavnom nije bila moja solja caja, ali numera za omiljenu domacu seriju oduvek mi bila vrh Edited February 23, 20214 yr by Jimmy Kowalski
March 7, 20214 yr 6 hours ago, MocaVukotic said: Sanja ilic mislim ok, žao mi je, ali muzika mu je za liftove. i to one gde nećeš da ostaneš duže od 20 sekundi, jer ćeš inače da izvršiš samoubistvo. nešto ko deda Simpson kad sluša Enyu
March 7, 20214 yr Slazem se, no kad god cujem njegovo ime prvo mi napamet padne pevac iz tog nekog njegovog benda iz 60-ih sto je poginuo od strujnog udara na stejdzu
March 7, 20214 yr Delta project -Sanj i Sloba, ostaće u mnogim kolekcijama zauvek.Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока
March 7, 20214 yr Delta project -Sanj i Sloba, ostaće u mnogim kolekcijama zauvek.Послато са Redmi 8 помоћу ТапатокаTako je, odličan album, bez obzira što im se zamera da im je kao "inspiracija" poslužio Jan Hammer, što je Sloba Marković poricao tvrdeći da su pesme nastale pre soundtracka Miami Vice. Svejedno, vrhunski album.
March 8, 20214 yr Boka News 7.3.2021. Poznati dirigent Miroslav Homen koji je bio redovni dirigent Sarajevske filharmonije, a zatim i Hrvatskog narodnog kazališta, preminuo je danas u Kotoru u 81. godini.