Ras Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Isidora Žebeljan! https://nova.rs/kultura/preminula-isidora-zebeljan/
Frank Pembleton Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Da i ja sad čuo...Piše "duže bolesti"... .... Shiit has hit the fan!
nezvanova Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 sretala sam je na akadmiji, na kolarcu, sa darinkom, sa vladmom, sa madzarom... bila na njenim koncertima, bila na koncertima koje je i ona posecivala... prvi je bio 89 povodom 80tog rodjendana ljubice maric, a poslednji prosle godine kada su nastupili madzar i meljnikov... nasa banacanka, jedna specificna i sasvim autenticna i realizovana osoba koja je mogla jos tolikooooo da stvara. bas sam tuzna, pretuzna... 1
steins Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Umro Edi Van Halen Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 2
Fakundo Sava Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Umro od raka grla,šta je sa tom bolešću baš rešila da osakati nas metalce
borris_ Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) RIP :( Beat it Edited October 6, 2020 by borris_
maheem Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) 8 minutes ago, borris_ said: RIP :( Odsvirao je Beat it ali nije želio da se to procuje. Uradio samo jedan snimak i zbog toga se čuje kako neko kuca na vrata u originalnoj pjesmi. Edit: moja greška, nije za pare Uradio je to for free na poziv Quincy Jonesa. Čak je izmenio neke stvari u pesmi. Kasnije u nekoj radnji ide Beat It i klinci komentarišu: čuj ovog lika što želi da zvuči ko Eddie Van Halen a ovaj razdragan viče: TO SAM JAAAA! RIP Maestro :'( Edited October 6, 2020 by maheem 2
Recommended Posts