morgana Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 mene sunshine podsjeca na mladost i zelenost, a grua mi je bas zao premda ga nisam slusala niti me zanimao.
Dagmar Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Da, i meni baš nešto bilo krivo kad sam čula, a mislim da nisam ni pomislila na njega tamo negde od 15te ili kad je već bio aktuelan.
InvisibleLight Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Isto, ne podnosim nj.pesme, al mi ga zao jako Pogotovo sto se bavio svim sportovima i ziveo za akciju Bolj da se chadah strmeknuo negde ako vec morao neki border.
Bujodrag Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 5 hours ago, Filozof manijak said: Ne skrnavi dobru pesmu, Bujo Izvinjavam se. To jeste dobra pesma
alamo Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Austin Songwriting Genius Daniel Johnston Dead at 58 Eccentric singer-songwriter reportedly died of heart attack
Redoran Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 12 hours ago, ragasto said: Mislim da je Gru učestvovao ovde S tim što ovo nije originalni spot, neko je ovo izmontirao ko zna kad. edit 2: SPO spot Mislim da nije bio napravljen spot, samo studijska verzija za Radio Index. Gru se čuje u uvodnoj deonici (prvih 20 sekundi). Spot za Misli mene gone je u ono vreme bio čudo neviđeno. Nije bilo YT pa sam ga lovio na TV samo zbog uvodnog dela sa onim indijancima, potpuno nadrealno.
*edited by mod Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 13 hours ago, bad music for bad people said: Zar nije gru snimao za city recs, vrteo se po pinku svaki dan i bio neki lajt rep fazon. ništa kritika društva, slobe i mire, a samo promocija kurca krivog od kulture i tako taj rad. Čitajući ova kukanja, plakanja i narikanja neko ko ne pamti to vreme bi se prevario. Zanemarimo to sto se za RIPovanje na muzici trazi dokaz aktivnog politickog delovanja protiv Slobe i Mire Gru je generalno bio ok lik bar koliko vidim/pamtim. Svakako zacetak hip hopa u Srbiji. Realno je bio neki gateway za klince ka nekoj daljoj alternativi iako ga niko nije ozbiljno slusao nakon sto napuni 16
ragasto Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Evo dela spota, u jednom trenutku sam pomislio da sam se istripovao i da ga nije ni bilo Sunshine su meni bili fini uživo u tom periodu, u SKCu su pravili dobre koncerte. Albume baš i nisam slušao...
ZokiAsov Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Sansajn je bio mnogo bolji u to vreme i svi klinci koji drze do sebe su ga slusali :). Gru je napravio bum sa pravo u raj, posle toga je otisao u limunadu i komercijalu i nije bio preterano zanimljiv. Mada se spot bicu tu gledao na ripit. Nisam cuo nijednu losu rec za coveka, svi kazu da je bio na mestu.
Jimmy Kowalski Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Naravno da su Sunshine nesto najbolje sto se pojavilo na nasoj muzickoj sceni 90-ih, njihovi koncerti su do dana danas neprevazidjeni. Ali cemu uopste poredjenja sa Gruom, i to ovim tragicnim povodom? Potpuno nepotrebno..
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Meni su Rambovi koncerti u KSTu devedesetih bili kao dašak čistog i svežeg vazduha. Sunshine su mi bili dobri ali i isuviše udaljeni muzički. Ni tad nisam imao TV ali kad sam konačno video spot za Misli mene gone i valjda Kokain, pao sam na dupe. To mi je izgledalo kao neka holivudska produkcija a ne spot iz Srbije.
Recommended Posts