Tale Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 (edited) Joca svira bubnjeve, inače. Za ostale ne znam gde su (osim za Đusa). @ultra plasticni Edited September 9, 2019 by Tale
April Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Odlaze... Žive na Kosmaju i odu od raka pluća - jebiga, jebiga, jebiga, šta drugo čovek da kaže
bad music for bad people Posted September 11, 2019 Author Posted September 11, 2019 Zar nije gru snimao za city recs, vrteo se po pinku svaki dan i bio neki lajt rep fazon. ništa kritika društva, slobe i mire, a samo promocija kurca krivog od kulture i tako taj rad. Čitajući ova kukanja, plakanja i narikanja neko ko ne pamti to vreme bi se prevario.
copkillah Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 (edited) On 9.9.2019. at 20:16, Jimmy Kowalski said: Uh, bas na snimanju ovog spota sam i upoznao Grua. Super je bio lik. Jebote, jos ne mogu da dodjem sebi. Kad sudbina udesi da stvari podju naopako.. Kosijaner u Liverpulovom dresu je išao u moju gimnaziju. Danas je ćelav i koliko sam skontao, relativno je poznati bubnjar. Edited September 11, 2019 by copkillah
3opge Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 5 minutes ago, bad music for bad people said: Zar nije gru snimao za city recs, vrteo se po pinku svaki dan i bio neki lajt rep fazon. ništa kritika društva, slobe i mire, a samo promocija kurca krivog od kulture i tako taj rad. Čitajući ova kukanja, plakanja i narikanja neko ko ne pamti to vreme bi se prevario. ni za Wa6aHoM nisu ovoliko naricali.
Svemir Zeka Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 20 minutes ago, bad music for bad people said: Zar nije gru snimao za city recs, vrteo se po pinku svaki dan i bio neki lajt rep fazon. ništa kritika društva, slobe i mire, a samo promocija kurca krivog od kulture i tako taj rad. Čitajući ova kukanja, plakanja i narikanja neko ko ne pamti to vreme bi se prevario. + 1000 Ocemo da se provozamo krug, pa celo vece cekam da me to pitas... Molim te pokazi mi gde ti je rucna, hoces da mi pokazes koliko si strucna sada sam siguran da je riba PROFI, idemo u Kosutnjak, na Kamel Trophy Usta ga vista bejbe, pa ja te ne volim jos, pa ni ja ne volim tebe, pa ti mislis samo na sebe, NE DUSO JA OVO RADIM SAMO ZBOG TEBE!
copkillah Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 17 minutes ago, bad music for bad people said: Zar nije gru snimao za city recs, vrteo se po pinku svaki dan i bio neki lajt rep fazon. ništa kritika društva, slobe i mire, a samo promocija kurca krivog od kulture i tako taj rad. Čitajući ova kukanja, plakanja i narikanja neko ko ne pamti to vreme bi se prevario. Snimio je za Siti rekords album posle Mire i Slobe.
pbg12345 Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 26 minutes ago, bad music for bad people said: Zar nije gru snimao za city recs, vrteo se po pinku svaki dan i bio neki lajt rep fazon. ništa kritika društva, slobe i mire, a samo promocija kurca krivog od kulture i tako taj rad. Čitajući ova kukanja, plakanja i narikanja neko ko ne pamti to vreme bi se prevario. +1 juce mi bilo cudno da svi imaju drugaciji dozivljaj lika i dela, pa sam pomislio da je do mene
Bujodrag Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Jesam li ga ja to pomešao s onim iz Sunshinea što je pevao odličnu pesmu Kokain?
pbg12345 Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 banetom? pa moguce sansajn je vec druga prica, uz njih se odrastalo
ragasto Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 (edited) Mislim da je Gru učestvovao ovde S tim što ovo nije originalni spot, neko je ovo izmontirao ko zna kad. edit 2: SPO spot Edited September 11, 2019 by ragasto
Bujodrag Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 6 minutes ago, pbg12345 said: banetom? pa moguce sansajn je vec druga prica, uz njih se odrastalo Da. Nisam bio mnogo zainteresovan ali sam upamtio: Misli mene gone preko vasione. Ma gone me u pičku materinu. Ili sam malo promenio tekst. Pamćenje je čudna biljčica
Recommended Posts