Lezilebovich Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 O jebote.... A pre 3-4 dana slušao ponovo pravo u raj i pomislio koliko je to i dalje dobra pesma... Realno je bio jedan od pokretača rap hiphopa kod nas RIP...
Delija67 Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Heroj detinjstva. Odrastao sam uz njegove pesme.
InvisibleLight Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Kako je teoretski moguce poginuti s kajta pri padu u vodu? Svasta..
Frank Pembleton Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 A u jbte... Nekako mi on bio stalno pozitivan od te ekipe...
MocaVukotic Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Bio je izvestaj sa lica mesta na keju zemunskom, valjda je bila oluja, tj jak vetar, i navodno je dobio udarac u glavu onom sipkom kojom se drzis za to sto te vozi po vodi, i onda se valjda i upetljao u one kanape...
InvisibleLight Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 U jbt kakav splet okolnosti Oluja bude kobna kad odvuce surfere pa ne mogu da se vrate na kopno ne ovako..:( I ta sipka nema sanse da smrtno povredi, cak ni onesvesti, tek ako se dodatno jos i zapetljao itd. Bas bzvze skroz :(( znaci udavio se
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 37 minutes ago, April said: Jedva nađoh Uh, bas na snimanju ovog spota sam i upoznao Grua. Super je bio lik. Jebote, jos ne mogu da dodjem sebi. Kad sudbina udesi da stvari podju naopako..
Recommended Posts