April Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 JNA 2009. i moja do zuba trudna žena. Nas troje
ajgor Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Je li ovo umro Hvorostovski? Da, jutros je na FB porodica okačila vest: "On behalf of the Hvorostovsky family, it is with heavy hearts that we announce the passing of Dmitri Hvorostovsky – beloved operatic baritone, husband, father, son, and friend – at age 55. After a two-and-a-half-year battle with brain cancer, he died peacefully this morning, November 22, surrounded by family near his home in London, UK. May the warmth of his voice and his spirit always be with us."
holden kolfild Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 tommy keene http://blog.musoscribe.com/index.php/2017/11/24/in-memory-of-tommy-keene/ :(
borris_ Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Umrla France Gall Poupée de cire, poupée de son
Anonymous Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Osnivač proslavljene britanske rok grupe "The Moody Blues" Rej Tomas preminuo je u 76. godini života, četiri meseca pre nego što će grupa zvanično postati član Rokenrol kuće slavnih u Klivlendu. U saopštenju diskografske kuće "Ezoterik rikordings/Čeri red rekords" se navodi da je Tomas preminuo u svojoj kući, nedaleko od Londona. U saopštenju se ne navodi uzrok smrti, ali je Tomas 2014. godine saopštio da boluje od raka prostate. Tomas je počeo da svira u bluz sastavima u Birmingemu, gde je 1964. godine sa Majkom Pinderom i Denijem Lejnom osnovao grupu "The Moody Blues". Iako se u početku oslanjala na bluz, grupa je veoma brzo postala rodonačelnik takozvanog progresivnog roka, a zauvek će ostati upamćena po nezaboravnom hitu "Noći u belom satenu", u kome je Tomas na flauti izveo antologijski solo.
Hippie Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 ne znam kako.. al ja sam za nju danas prvi put cula......
Jimmy Kowalski Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 11 hours ago, Hippie said: ne znam kako.. al ja sam za nju danas prvi put cula...... Cula si i ranije sigurno, ali nisi znala da je to ona:
ajgor Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 17 hours ago, Hippie said: ne znam kako.. al ja sam za nju danas prvi put cula...... Nije neobično, Gallova je slavu stekla kao vrlo mlada ranih šezdesetih sa francuskim talasom ye-yea, koji je kod nas mnogo manje praćen nego, na primer, italijanski urlatori tog vremena, sve sa prenosima iz San Rema.
Hippie Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 On 1/8/2018 at 6:30 AM, Jimmy Kowalski said: Cula si i ranije sigurno, ali nisi znala da je to ona: e ovo mi je zazvucalo skroz poznato pa sam potrazila zasto.... misim, kako bi promaklo nekom ko zna svaku pesmicu koju je upotrebijo Tarantino
Recommended Posts