May 1, 20251 yr juče u prolazu otkrijem priču o ovoj divnoj životinjki u izumiranju, axolotlacteci su verovali da je ovaploćenje boga, to ostalo do dana današnjeg kod nekih meksičkih etničkih grupasamo pre 20 godina ih je bilo oko 3000 po km2 u tom nekom jezeru gde žive, sad ni 30ali bizarno, uspevaju u akvarijumima iako se donekle degenerišu, pa ih ima na hiljade širom svetajako slatka životinjkapostoje dalji rođaci i na balkanu, mislim da se zove triton, živi po planinskim jezercima tipa onima na durmitoruvodi se kao nekakav salamander - daždevnjak
July 6, 2025Jul 6 Ovaj vragolan mi svake večeri napravi iznad kapije mrežu obima oko pola metra, odradi u toku noći šta ima i ujutru je nema. Počeli smo noću da ulazimo na drugu kapiju da ga ne bismo uznemiravali.
July 10, 2025Jul 10 Treba mi ovakav jedan gospodin, da mi stoji na ramenu kad idem na dejt. :')Pa da odmah vidimo are you the man or are you the mice!
July 31, 2025Jul 31 bogme iznenadih se koliko je zejtin delotvoran u skidanju lepka sa miša. jeza me podilazi od te zamke ali sa druge strane do humanih varijanti nije uvek lako doći. naravno na temu ima više varijanti.
August 5, 2025Aug 5 Na terasi sinoć A bebac još uvek, oko 12cm. Ostavila ga majka tu negde ali možda je i ona patuljasta sorta. Mnogo je sladak, popravio mi je i današnji dan u startu. Edited August 5, 2025Aug 5 by Meduzalem