Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)

kolko guglanje o dijetama trosi kalorije <_<3 linka, 3 razlicite informacijena kraju ispada da samo manji unos od potrosnje pomaze, a to uopste nije fensiovako sam se osjecala i kad sam poskidala 20 dvd-ova sa programima za vjezbanje, od pilatesa do zumba densa, pogledala, izanalizirala i vratila se cucnju i iskoraku

Edited by morgana
Posted

Zli, kad budeš u Žarkovu, svrati pri povratku kući do PAlilule, imaš pivo od mene.

Posted

Ishrana i kardio, sve ostalo je daleko manje bitno kod mrsavljenja, taj pojas je medju najnebitnijim stvarima.Inace, itekako postoje "univerzalne" dijete i veoma dobro funkcionisu.

• 3 weeks later...
Posted

jel vežba neko nešto?ja cepam sklekove i zgibove. od decembra možda krene malo opuštenija situacija na poslu pa ću se možda truditi i sa tegovima

Posted

ja sam batalio pljuge. uglavnom.tako da vežbam iznošenje hrane iz fridža.folije i kese su kurac i nisu zdrave.svi fudbali su mi otkazani. skupo ljudima :(tražim još prostora da se bavim znojenjem ..

Posted
jel vežba neko nešto?
Ja (opet) krenuo da se malo opterećujem, sa kratkoročnim ciljem da me ne boli sve od sedenja i ukočenosti, a dugoročnim da love handles podignem jedno 50cm uvis. Da li je ona Zlijevljeva ishrana uz pravilno vežbanje pogodna za "početnike", i kakav treba da je odnos kardio/tegovi? Verovatno je već bilo priče o ovome, pa dajte bar pointer za nas sa jeftinijim ulaznicama :-)
Posted
jel vežba neko nešto?ja cepam sklekove i zgibove. od decembra možda krene malo opuštenija situacija na poslu pa ću se možda truditi i sa tegovima
Na kojim si ciframa sa sklecima i zgibima?Ja radim nabacaj-potisak i prednji cucanj sa bucicama (i trbusnjake). Malo me zeza desno rame, pa sam bar 10% ispod nekadasnjih top tezina. Bice bolje valjda.
Posted

je l* neko koristio L-karnitin?iskustva, efikasnost uporabe ovog proizvoda? :unsure:

Posted

Za nijansu manje efikasan od kesa oko struka

Posted (edited)

more marš!edit:a onaj tvoji proteini su kao nešto efikasniji?!

Edited by Sara Goldfarb
Posted

proteini su za masu tj. mišiće, l karnitin je za topljenje sala. navodno.koristio sam ga pre par godina, u periodu od jedno 4, 5 meseci kada sam se hranio super zdravo i trenirao kao nenormalan.Rezultati su bili fantastični, isti oni koje bih dobio sam se samo hranio super zdravo i trenirao kao nenormalan.

Posted
more marš!edit:a onaj tvoji proteini su kao nešto efikasniji?!
Kakvi bre proteini, opste je poznato da ja uzimam samo steroide
Posted

ne razumem u čemu je problem, pametnjakovići!pitam, samo pitam!nema potrebe da se svako moje pitanje i iskustvo potcenjuje! :fur: a paralelu između L karnitina i proteina sam napravila zato što je to i jedno i drugo hemija!

Posted (edited)

Upravo tako. I jedno i drugo je beskorisna hemija. Ona korisna, tj. efikasna je zabranjena.I nemoj da padas u vatru, stres goji.

Edited by Milogled Bluff