morgana Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 (edited) kolko guglanje o dijetama trosi kalorije <_<3 linka, 3 razlicite informacijena kraju ispada da samo manji unos od potrosnje pomaze, a to uopste nije fensiovako sam se osjecala i kad sam poskidala 20 dvd-ova sa programima za vjezbanje, od pilatesa do zumba densa, pogledala, izanalizirala i vratila se cucnju i iskoraku Edited September 16, 2010 by morgana
Zli Gli Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php?topic=4263.msg74971Evo, to je to. Moj drug je pomocu ovoga spao sa 95 na 83 za manje od dva meseca, s tim sto je kod njega bio u pitanju totalni zaokret u nacinu ishrane jer je pre jeo skroz nezdravo...
Alphons Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Zli, kad budeš u Žarkovu, svrati pri povratku kući do PAlilule, imaš pivo od mene.
casperbgd Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ishrana i kardio, sve ostalo je daleko manje bitno kod mrsavljenja, taj pojas je medju najnebitnijim stvarima.Inace, itekako postoje "univerzalne" dijete i veoma dobro funkcionisu.
korindjar Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 jel vežba neko nešto?ja cepam sklekove i zgibove. od decembra možda krene malo opuštenija situacija na poslu pa ću se možda truditi i sa tegovima
nisam ja Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ja sam batalio pljuge. uglavnom.tako da vežbam iznošenje hrane iz fridža.folije i kese su kurac i nisu zdrave.svi fudbali su mi otkazani. skupo ljudima :(tražim još prostora da se bavim znojenjem ..
papapavle Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 jel vežba neko nešto?Ja (opet) krenuo da se malo opterećujem, sa kratkoročnim ciljem da me ne boli sve od sedenja i ukočenosti, a dugoročnim da love handles podignem jedno 50cm uvis. Da li je ona Zlijevljeva ishrana uz pravilno vežbanje pogodna za "početnike", i kakav treba da je odnos kardio/tegovi? Verovatno je već bilo priče o ovome, pa dajte bar pointer za nas sa jeftinijim ulaznicama :-)
Milogled Bluff Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 jel vežba neko nešto?ja cepam sklekove i zgibove. od decembra možda krene malo opuštenija situacija na poslu pa ću se možda truditi i sa tegovimaNa kojim si ciframa sa sklecima i zgibima?Ja radim nabacaj-potisak i prednji cucanj sa bucicama (i trbusnjake). Malo me zeza desno rame, pa sam bar 10% ispod nekadasnjih top tezina. Bice bolje valjda.
Sara Goldfarb Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 je l* neko koristio L-karnitin?iskustva, efikasnost uporabe ovog proizvoda?
Milogled Bluff Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Za nijansu manje efikasan od kesa oko struka
Sara Goldfarb Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 (edited) more marš!edit:a onaj tvoji proteini su kao nešto efikasniji?! Edited October 4, 2010 by Sara Goldfarb
Alphons Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 proteini su za masu tj. mišiće, l karnitin je za topljenje sala. navodno.koristio sam ga pre par godina, u periodu od jedno 4, 5 meseci kada sam se hranio super zdravo i trenirao kao nenormalan.Rezultati su bili fantastični, isti oni koje bih dobio sam se samo hranio super zdravo i trenirao kao nenormalan.
Milogled Bluff Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 more marš!edit:a onaj tvoji proteini su kao nešto efikasniji?!Kakvi bre proteini, opste je poznato da ja uzimam samo steroide
Sara Goldfarb Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ne razumem u čemu je problem, pametnjakovići!pitam, samo pitam!nema potrebe da se svako moje pitanje i iskustvo potcenjuje! a paralelu između L karnitina i proteina sam napravila zato što je to i jedno i drugo hemija!
Milogled Bluff Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 (edited) Upravo tako. I jedno i drugo je beskorisna hemija. Ona korisna, tj. efikasna je zabranjena.I nemoj da padas u vatru, stres goji. Edited October 4, 2010 by Milogled Bluff
Recommended Posts