Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted
20 hours ago, Heaviside said:

htedoh da vam preporucim optimum nutrition gold standard whey, verovatno najpopularniji whey na svetu, ali ne budem lenj da na brzinu proverim cenu u Srbiji i ladno je skoro duplo skuplji nego svuda u svetu™. Duplo jbt.

uredno salju za srbiju

Posted

Pa tu je 7k za 900g.

https://shopbuilder.rs/koncentrati-izolati-proteina-surutke-whey/optimum-nutrition-100-whey-protein-gold-standard-0-908-kg-p3803

Ja koristim neko vreme već izolate, al nešto nemam nikakav kredibilitet da nešto preporučim. Probao sam razne i nisam neku razliku osetio da bih mogao na osnovu toga da rangiram, a prema internet preporukama sam skroz skeptičan. Uglavnom kupim neki poznatiji, računajući na kakvu takvu kontrolu kvaliteta.

Zašto toliko izbegavate zaslađivače? Ukoliko nema nekih specifičnih detalja sa organizmom, zaslađivač je mnogo manje štetan je od industrijskog šećera.

Posted (edited)
4 hours ago, Čutura said:

Pa to je ta duplo veća cena. Oko 30 eur/kg je normalna cena za taj proizvod tako da je odnos cena/kvalitet kriminalan. Ima sigurno nešto sličnog ili boljeg kvaliteta za manje pare da se kupi u Srbiji.

Što se zaslađivača tiče, meni su oni draži od saharoze. Pun je internet članaka o njihovoj štetnosti, ali kad se malo zagrebe vidi se da su uobičajeni zaslađivači ekstremno detaljno ispitani i da u ograničenim količinama nisu opasni. Meni je svakako draže da unesem malo aspartama nego 30 grama saharoze. Idealno bi naravno bilo da se pije izvorska voda i jede povrće iz svoje bašte i riba iz svog potoka, ali znamo svi da to nije realno.

Edited by Heaviside
  • +1 1
Posted

Okačio sam ja link gde je 35 E/kg.