casperbgd Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Potrebno je raditi trbusnjake... Kao i sve ostale delove tela. Sto se tice bodibildera, neki ne rade, a neki rade. U principu, stomacni misici i nisu preterano skloni rastu, tako da je bitnije odraditi separaciju trbusnog zida, a vidljivost zavisi od kolicine masti na stomaku.
Dankan Ajdaho Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Pa nece ti za to nista pomoci klupa za trbusnjake i radjenje trbusnjaka. Ishrana na prvom mestu, pa tek onda vezbanje i trcanje, a na poslednjem radjenje vezbi za trbusnjake... Upravo. To je jedan od zescih tripova u teretani - skinucu stomak ako budem radio hiljade i hiljade trbusnjaka... a i dalje cu da cepam dzank fud do iznemoglosti i pijem svaki vikenad. Nece da moze, jebiga. Osim ako niste ja, afkors.Ništa nisam menjao u režimu ishrane zadnjh 30 godina. Počelo da se skuplja salce od godina. Ako ga trbušnjaci ne rastope, onda ću da batalim. Pa i red je da se negde vidi minuli rad.
kovik Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ništa nisam menjao u režimu ishrane zadnjh 30 godina. Počelo da se skuplja salce od godina. Ako ga trbušnjaci ne rastope, onda ću da batalim. Pa i red je da se negde vidi minuli rad.Trbušnjaci salce neće da istope, ono 1 nikad - najviše što možeš da očekuješ su shebana leđa i sixpack koji se ne vidi od akumuliranih dokaza da živiš teh good life :(Pazi šta jedeš, i cepaj kardio (HIIT ako si zdrav, iole u formi i mazohista).
Dankan Ajdaho Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Mazohista jesam, u formi nisam a zdrav uglavnom :(
Matilda Ivancic Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ništa nisam menjao u režimu ishrane zadnjh 30 godina. meni se cini da je ovo bitna cinjenica. jbg nagadjam, ja sam salast.
Dankan Ajdaho Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 S godinama se metabolizam usporava. Ne hvata mi se nigde salo baš nigde sem na stomaku. To je jedini problem.
korindjar Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 (edited) otkako sam počeo šljakati ništa od teretane, ali tjelovežbam i dalje. sklekovi & zgibovi kada dođem sa posla, preksačem konopac, trčim, gledam komšinice... vidljivi pomaci. smršo sam zbog dobrog ritma ishrane, a i napredovo u broju zgibova i došo do 15uskoro ću preko sindikata za 1200din da krenem u verovatno najbolju teretanu u gradu (odgovara mi što radi do 23h), a preko puta posla mi. veliki win. problem je što sam i u ovoj socijala rupi u kojoj sam išao bio ko oliver twist sa pocepanim majama i trendžama... a i sa 2 meseca kašnjenja za članarinu Edited July 29, 2010 by Hustler
nisam ja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 kratak je put od olivera tvista do patrika bejtmena.
morgana Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 hustlere, eno ti majice za bildanje (pamucne, bez rukava, sa elastinom) po trikotaza arilje i slicnim prodavnicicama po 3-4 eura
korindjar Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 kratak je put od olivera tvista do patrika bejtmena.just vizit karta awayhustlere, eno ti majice za bildanje (pamucne, bez rukava, sa elastinom) po trikotaza arilje i slicnim prodavnicicama po 3-4 eurama gde bez rukava :D da sam u mitrovici, pa možda...
morgana Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 (edited) ja to zbog tvoje majice na profil slici, ako je se dobro sjecam :D(a zbilja su prejeftine ove)edit: kad sam vec tu, da pitam. koju kremu za sportske povrede i sl stvari koristite?meni fastum gel recimo ne odgovara, moze da izazove bronhitis, a i fotosenzitivan je (a ja bih na plazu) Edited July 30, 2010 by morgana
korindjar Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 pwned :D ta mi je za trčanje jer oće da zezaju rukavi od znojavidim da se koristi konjska mast, ali joj ne znam sve karakteristike
morgana Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 e, falabila sam zaboravila na konjsku mast, bas cu da je probam
Dionysos Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 uskoro ću preko sindikata za 1200din da krenem u verovatno najbolju teretanu u gradu (odgovara mi što radi do 23h)која је то, и која је цена за нас што нисмо у мафији, ја тренутно у хотелу парк, ал нисам задовољан ни теретаном, а још мање ценом, проблем је друга наговорити да промени пошто му је ова преко пута малтене :(
Recommended Posts