Niveamen Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 Da li mozda neko zna gde se moze uzeti sipka sa tegovima? Gde god da sam gledao nigde nema na stanju ili je neka cena da te osuri?
Friend Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 Ringsport rs probaj, dobili su skoro plocaste tegove. 1
Matilda Ivancic Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 2 hours ago, Niveamen said: Da li mozda neko zna gde se moze uzeti sipka sa tegovima? Gde god da sam gledao nigde nema na stanju ili je neka cena da te osuri? https://www.kupujemprodajem.com/sport-i-razonoda/oprema-za-teretane-i-vezbanje/metalni-tegovi-svih-dimenzija-povoljno/oglas/51017983#mhs0-1585683151794 1
goofs Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 5 hours ago, Uskebasi said: Prostor nije problem, ali 10k+ evra za gladijator jeste 😁 Imam neki utisak da bi gladijator bio koriscen 3 meseca, a onda bi samo zauzimao mesto. U vezi ovih traka, jesu li bolje one rastegljive, ili ova trx? I u vezi trx, ima li potrebe kupovati originalnu za 35k,ili ima neka od ovih domacih da je upotrebljiva? ja sam mislio na ovako nesto, najobicnije resistance trake, ima ih i kod nasih prodavaca, po 1000-2000din su. Uzmes dve razlicitog opterecenja i dobar si, sa tri super pokriven. Samo opterecenje mozes da korigujes i hvatom, u zavisnosti od vezbe uzi/siri hvat ti je veci otpor
ToniAdams Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 ja kod svabe platio onu najacu recimo 13 il 15 ojra. super je stvar.
askeladden Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 9 hours ago, Uskebasi said: Prostor nije problem, ali 10k+ evra za gladijator jeste 😁 Imam neki utisak da bi gladijator bio koriscen 3 meseca, a onda bi samo zauzimao mesto. U vezi ovih traka, jesu li bolje one rastegljive, ili ova trx? I u vezi trx, ima li potrebe kupovati originalnu za 35k,ili ima neka od ovih domacih da je upotrebljiva? Ja sam trx u Sveckoj Rusti platio 30e .Pogledaj na Ali ako isporucuju kod tebe.
mustang Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) jooooj kakva je uzivancija juce bila...sada imamo treninge na parkingu preko puta sale. odlicno su organizovali, imamo propuh lepo, kao da si u prolazu zgrade, strunjace i lutke. terapija odlicna. nisam znala da mogu da uradim 10x3 sklekova (muskih)! steta sto nemaju neki merac jacine udarca...dlan i lakat su mi fakin beast! i preciznije udaram laktom u metu neko pesnicom a dlanom iskrivim glavu lutki. ladno imamo nove clanove, uglavnom crnci. jedan se upisao zbog policijske brutalnosti ja mu rekla “znas li ti da su ovde vecina law enforcement i da to sto ti ucis mozes biti ubijen ako im se protivis (policiji)?” al isto i da je ovo najbolje sto je mogao da investira u sebe sto se tice samoodbrane. Edited July 31, 2020 by mustang 1
goofs Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 drogoši, šta radi taj “Animal Flex” i vredi li hiljadu dukata koliko traže za isti?
mustang Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 (edited) jok bacanje para cim ga sklopis vise ti se ne povlaci ni zica. moze za bdsm da posluzi Edited August 6, 2020 by mustang
goofs Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 erhm, nisam siguran da pricamo o istoj stvari ja mislio na ovo, neki suplementi za fleksibilnost
askeladden Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Tukao par godina glucosamin i pomaze.Joint MD sa hijaluronom jos i bolji.Rekao bih da i taj flex moze da pomogne.Za flexibilnost pak,kettlebel i sipka.Cucanj i vezbe sa girjom.
InvisibleLight Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) Dajte neki suplement za teretanu.. ..kad brojim serije da znam jel 4. il 5. ovo vise smara kolko se redovno gubim Edited August 9, 2020 by InvisibleLight
mustang Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) kakva terapija ovaj krav maga, omg dopustili nam da sparingujemo, samo nas dve, posto sam ionako zajedno non-stop i dolazimo zajedno lepo smo se istukle nedostajao mi taj fizicki kontakt za covekom, nije isto kao punching bag. ni blizu. pogotovu kad je preciznost mete u pitanju i primanje udaraca u telo. odmah sam pod ledeni tus upala cim sam dosla kuci. sve pod maskama i dalje Edited August 14, 2020 by mustang
ToniAdams Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 On 9.8.2020. at 15:47, InvisibleLight said: Dajte neki suplement za teretanu.. ..kad brojim serije da znam jel 4. il 5. ovo vise smara kolko se redovno gubim znas kako je Muhamed ali reko kacu ga pitali dal je tacno da svaki dan uradi 1000 trbusnjaka? pravi sampion ne broji, radi do otkaza. e, tako.
Recommended Posts