Moća Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Kad bi naso zanimaciju fuckalo bi mu se za teretanu.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Moća Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Da se razumemo nisam ja protiv vezbanja bas naorotiv ali sam protiv uzimanja bilo kakvih gluposti u tim godinama. Za cije babe zdravlje ti to treba u tim godinama? Pa Gli izgleda bolje od 98% svojih vrsnjaka siguran sam al ga izgleda jebe onih 2%.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
darling Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 pa bas to, odrastao covek, sam zna sta ce i kako ce sa sobom i svojim zivotom. nije nas cak ni pitao za savet, samo je dao obavestenje.
Zli Gli Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Ne jebe me nikakvih 2% nego vec godinu dana se natezem oko vezbanja, izgubio zelju skroz a prirodnim putem to ide jako jako zajebano kad nisi nalozen na tu pricu. Osim Toniju, njemu ide jer je prirodno zver prepuna testerona.
Friend Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Zli procitao da drugima sisa raste samo od sajli bez bendza, sabrao 2 i 2 i tu smo gde smo
Zli Gli Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Koje crne sajle i bendzovi i klitorisi, testeron je eliksir mladosti i zato sam resio da ga probam
Sara Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 kod nas (nije da tu ginem al dobro zvuci) u teretani na posterima po zidova devojka sto sa nama vezba, mislim da nema bolje motivacije za vas decake
ToniAdams Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 ne pratis, gli je tu igricu preso, sad on oce da bude motivacija za neke decake
Zli Gli Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Pusti Tonija, krivo mu je sto na forumaskim testiranjima vise nece imati najvisi nivo testerona pa sad pati
Hamlet Strašni Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Ja sam potpuni amater ali sam provalio da su mi se sise smanjile i bulja od benča i čućnja. A ramena se proširila od militari presa. Jedino stomačina ne mrda, ali za to mora manje da se ždere
askeladden Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Ja sam digao ruke od 16/8 i presao na 12/12 h sto se tice jela.I radi posao.Problem je u danima kada treniram max tezine.Primetna je razlika u broju ponavljana ako se zveknem vocnim jogurtom plus pre workaut i kada jedem umereno .
Recommended Posts