Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Najbolje da pitaš trenera da ti sastavi nešto, jer će on za razliku od nas znati kako izgledaš, moći da oceni sa kojim težinama možeš da radiš itd. Ali ako ne bude hteo ili te samo ostavi sa tegovima, piši ovde.

Koji su ti ciljevi, jel planiraš da stvarno kreneš u teretanu ili ideš samo onako rekreativno?

Edited by FERNOUX H

• Replies 8.3k
  • Views 608k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Sportaši, jeste probali ovo? Kakvi su rezultati?

odvratan si  :yucky:

ovo je do jaja, apsolutni hit

Kakva mala carica  :heart:

lako je njima kad imaju po dvaes kila  :lolol:

Di ste badibilderi, dizete li sta? Ja otkako sam se bacio na trcanje skurcao opasno, nisam izgubio na kilazi ali na snazi poprilicno, tj kilav sam ko kurac kad radim s tegovima... :(

ja vežbala u nedelju posle skoro 2 meseca pauze, i nije bilo jadno kao što sam mislila da će biti (sve sam uradila bez <većih> problema sa težinama od prethodnog puta> ali je svejedno 1 nivo jadnosti prisutan (nije bilo lako & upalica svih mogućih i nemogućih mišića)

ja promenila trening, izasla iz teretane i krenula putem kondicijskih priprema za starost. slabim u zgibovima, al dobijam na brzini i fleksibilnosti. zadovoljna sam. 

Di ste badibilderi, dizete li sta? Ja otkako sam se bacio na trcanje skurcao opasno, nisam izgubio na kilazi ali na snazi poprilicno, tj kilav sam ko kurac kad radim s tegovima... :(

Pa, normalno da si kilav. Aerobisi svaki cetvrti trening, pa da vidis kako ces brzo da ojacas.

@darling: Radis zgibove? zahtevno....

zanimalo me, pa sam se trudila...

Pa, normalno da si kilav. Aerobisi svaki cetvrti trening, pa da vidis kako ces brzo da ojacas.

Ma i hteo sam da aerobisem, imao sam cilj da istrcim 3km za 12 minuta ili manje, 5km za otprilike 20 i po minuta, i oko mostova (8.33km) tempom od ispod 4:30 po kilometru... na kraju niti sam postigao nesto od toga (najblize bio na 3km, istrcao za 12 minuta i 13 sekundi), niti sam istopio masnoce i ponovo sredio plocice i nabacio vene kao nekad. Bedak.

jebote zligli, nisi valjda zena pa da radis kardijo :fantom: