Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kardio i teretana

Featured Replies

to je privatni univerzitet, primaju svakog ako plati.

• Replies 8.3k
  • Views 633.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Jel vise od 3 dolara i 75 centa?

• 2 weeks later...

cross fit razvaljuje kakav je sport. sat vremena, bazične vežbe, bodyweight i tegovi, ne verujem da se neko može naterati da potroši toliku količinu energije na individualnom treningu koliko u grupi. salo otpada, nivo energije u toku dana osetno jači. u životnoj sam formi (bolje nego kada sam trčao 15km, hiit i išao u teretanu pre 3 godine), a i dalje sam slabijoj trećini grupe.

ovde kod mene je ekipa dosta šarolika, od računovođa i revizora, bradath hipstera, riba koje mogu da našibaju većinu tipova, do ragbista i polu-autističnih likova koji su i najveće životinje tamo.

Edited by Ravanelli

kad to pise cova koji ima panican strah od dedlifta, mora da je istina.

i kazes, nivo energije u toku dana osetno jaci? dojaja!

cross fit razvaljuje kakav je sport. sat vremena, bazične vežbe, bodyweight i tegovi, ne verujem da se neko može naterati da potroši toliku količinu energije na individualnom treningu koliko u grupi. salo otpada, nivo energije u toku dana osetno jači. u životnoj sam formi (bolje nego kada sam trčao 15km, hiit i išao u teretanu pre 3 godine), a i dalje sam slabijoj trećini grupe.

ovde kod mene je ekipa dosta šarolika, od računovođa i revizora, bradath hipstera, riba koje mogu da našibaju većinu tipova, do ragbista i polu-autističnih likova koji su i najveće životinje tamo.

moje iskustvo takodje, u vezi sa grupnim treninzima. Dobar trener ce uvek da drzi tempo bolje nego sto bi sama. Meni je velika stvar i to sto idem na raznovrsne treninge, potpuno sam preporodjena posle dugogodisnje kolotecine u teretani. Raznovrsnost mi pomaze i da stavim telo u razlicite vrste izazova i da nikad ne postane monotono, tako da uvek jedva cekam sledeci trening. Preporucila bih svakom ko ima mogucnost da ide u fitnes klub gde moze da dobije raznovrsne grupne treninge bez dodatnog placanja da to iskoristi.

Zna li neko teretanu u centru BGD-a koja radi od 8 ujutro ?

City Welness rade od 7.30 http://www.citywellness.rs/

uspevam vezati par zgibova, ali pojedinacnih. sa neutralnim gripom i prsti-k-sebi gripom. one najteze ne.

nadam se da cu ih uskoro povezati u niz 

I ja sam tu negde.

na ovom forumu nema nikog ko moze da uradi 10 zgibova.

milogled?

zgibogled :(

Edited by morgana

mozda, kad ne bi imao 30kg u glavi.

cross fit razvaljuje kakav je sport. 

Cross fit je zlo, gore od svake teretane. Imam dva drugara koji su postali zavisnici. Istina, nikad nisu bili u boljoj formi, ali zato svima okolo dosadjuju sireci jevandjelje, pricajuci o brutalnim setovima i nikad boljim vezbama, sa sve sjebanim kolenima, ledjima, kozom koja se guli sa ruku i anegdotama kako ih je zamalo u glavu pogodilo zvono koje nekome u grupi ispalo iz ruke. 

CF7L89PWgAAQ6Wz.jpg

hej, ti si iz ns jel? daj adresu ili sajt za to gde ides.

ili da pitam ovako: u novom sadu neko mesto gde se rade grupni kondicioni treninzi; znaci moze cross fit, circuit, boot camp, body pump sve jedno. preporuke?