Ravanelli Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) cross fit razvaljuje kakav je sport. sat vremena, bazične vežbe, bodyweight i tegovi, ne verujem da se neko može naterati da potroši toliku količinu energije na individualnom treningu koliko u grupi. salo otpada, nivo energije u toku dana osetno jači. u životnoj sam formi (bolje nego kada sam trčao 15km, hiit i išao u teretanu pre 3 godine), a i dalje sam slabijoj trećini grupe. ovde kod mene je ekipa dosta šarolika, od računovođa i revizora, bradath hipstera, riba koje mogu da našibaju većinu tipova, do ragbista i polu-autističnih likova koji su i najveće životinje tamo. Edited May 16, 2015 by Ravanelli
ToniAdams Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 kad to pise cova koji ima panican strah od dedlifta, mora da je istina. i kazes, nivo energije u toku dana osetno jaci? dojaja!
rajka Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 cross fit razvaljuje kakav je sport. sat vremena, bazične vežbe, bodyweight i tegovi, ne verujem da se neko može naterati da potroši toliku količinu energije na individualnom treningu koliko u grupi. salo otpada, nivo energije u toku dana osetno jači. u životnoj sam formi (bolje nego kada sam trčao 15km, hiit i išao u teretanu pre 3 godine), a i dalje sam slabijoj trećini grupe. ovde kod mene je ekipa dosta šarolika, od računovođa i revizora, bradath hipstera, riba koje mogu da našibaju većinu tipova, do ragbista i polu-autističnih likova koji su i najveće životinje tamo. moje iskustvo takodje, u vezi sa grupnim treninzima. Dobar trener ce uvek da drzi tempo bolje nego sto bi sama. Meni je velika stvar i to sto idem na raznovrsne treninge, potpuno sam preporodjena posle dugogodisnje kolotecine u teretani. Raznovrsnost mi pomaze i da stavim telo u razlicite vrste izazova i da nikad ne postane monotono, tako da uvek jedva cekam sledeci trening. Preporucila bih svakom ko ima mogucnost da ide u fitnes klub gde moze da dobije raznovrsne grupne treninge bez dodatnog placanja da to iskoristi.
apophenia Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Zna li neko teretanu u centru BGD-a koja radi od 8 ujutro ? City Welness rade od 7.30 http://www.citywellness.rs/
InvisibleLight Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 uspevam vezati par zgibova, ali pojedinacnih. sa neutralnim gripom i prsti-k-sebi gripom. one najteze ne. nadam se da cu ih uskoro povezati u niz
Miralem Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 na ovom forumu nema nikog ko moze da uradi 10 zgibova.
morgana Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) milogled? zgibogled :( Edited May 22, 2015 by morgana
reg Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 cross fit razvaljuje kakav je sport. Cross fit je zlo, gore od svake teretane. Imam dva drugara koji su postali zavisnici. Istina, nikad nisu bili u boljoj formi, ali zato svima okolo dosadjuju sireci jevandjelje, pricajuci o brutalnim setovima i nikad boljim vezbama, sa sve sjebanim kolenima, ledjima, kozom koja se guli sa ruku i anegdotama kako ih je zamalo u glavu pogodilo zvono koje nekome u grupi ispalo iz ruke.
rajka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 cross fit razvaljuje kakav je sport. sat vremena, bazične vežbe, bodyweight i tegovi, ne verujem da se neko može naterati da potroši toliku količinu energije na individualnom treningu koliko u grupi. salo otpada, nivo energije u toku dana osetno jači. u životnoj sam formi (bolje nego kada sam trčao 15km, hiit i išao u teretanu pre 3 godine), a i dalje sam slabijoj trećini grupe. ovde kod mene je ekipa dosta šarolika, od računovođa i revizora, bradath hipstera, riba koje mogu da našibaju većinu tipova, do ragbista i polu-autističnih likova koji su i najveće životinje tamo. hej, ti si iz ns jel? daj adresu ili sajt za to gde ides.
rajka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 ili da pitam ovako: u novom sadu neko mesto gde se rade grupni kondicioni treninzi; znaci moze cross fit, circuit, boot camp, body pump sve jedno. preporuke?
Recommended Posts