Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

evo, mozda nekom pomogne :)

• Replies 8.3k
  • Views 608k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

valja probati

zgibovi i polumaraton su mi zivotne ambicije, s tim da polumaraton tesko da je realan s ovakvim koljenom broja jedan a zgib mozda nekad i uspijem

mozes zgib. al stvarno treba biti uporan i veoma strpljiv. nama zenama je ceo taj ledjni misicni aparat nerazvijen (zbog tradicionalnog nacina zivota :D). treba da se radi...

• 4 weeks later...

Zna li neko teretanu u centru BGD-a koja radi od 8 ujutro ?

Definiši "centar".

XL Fitness radi od 7 ujutru. 

da da, sorry. mislio sam na slavija-tašmajadan-cara dušana-narodnog fronta krug

City Fitness Club (http://cityfitness.rs/) radi isto od 7. Mada, XLFF je neuporedivo bolje uredjena, a nije mnogo van kruga koji se naveo.

Edited by Aion

super hvala. bitno mi je da posle mogu brzo da stignem do posla.

od kolko radi?

od kolko radi?

sta?

znas ti sta.

Ja mislio Miralem dosao da se pohvali da je uzeo licnog trenera :(

polako, sad sam upisao skolu presvlacenja u svlacionici, pa kad to zavrsim idem na kurs zavaravanja mozga. tek onda licni trener.

polako, sad sam upisao skolu presvlacenja u svlacionici, pa kad to zavrsim idem na kurs zavaravanja mozga. tek onda licni trener.

sva je sansa da te nece primiti :fantom: