morgana Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 valja probati zgibovi i polumaraton su mi zivotne ambicije, s tim da polumaraton tesko da je realan s ovakvim koljenom broja jedan a zgib mozda nekad i uspijem
darling Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 mozes zgib. al stvarno treba biti uporan i veoma strpljiv. nama zenama je ceo taj ledjni misicni aparat nerazvijen (zbog tradicionalnog nacina zivota :D). treba da se radi...
Lezilebovich Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Zna li neko teretanu u centru BGD-a koja radi od 8 ujutro ?
Lezilebovich Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 da da, sorry. mislio sam na slavija-tašmajadan-cara dušana-narodnog fronta krug
Aion Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) City Fitness Club (http://cityfitness.rs/) radi isto od 7. Mada, XLFF je neuporedivo bolje uredjena, a nije mnogo van kruga koji se naveo. Edited May 5, 2015 by Aion
Lezilebovich Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 super hvala. bitno mi je da posle mogu brzo da stignem do posla.
Milogled Bluff Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Ja mislio Miralem dosao da se pohvali da je uzeo licnog trenera :(
Miralem Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 polako, sad sam upisao skolu presvlacenja u svlacionici, pa kad to zavrsim idem na kurs zavaravanja mozga. tek onda licni trener.
ToniAdams Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 polako, sad sam upisao skolu presvlacenja u svlacionici, pa kad to zavrsim idem na kurs zavaravanja mozga. tek onda licni trener. sva je sansa da te nece primiti
Recommended Posts