InvisibleLight Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 ja otišao na trening crossfita. deluje ok. imam još 2 probno, pa ću da vidim da li da batalim teretanu. i ja trazim alternativu teretani presla 6 meseci, dosadilo a i guzva nesnosna pocela srecom stize prolece pa izbora koliko hoces, za moje zahteve
Ravanelli Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 i ja trazim alternativu teretani presla 6 meseci, dosadilo a i guzva nesnosna pocela srecom stize prolece pa izbora koliko hoces, za moje zahteve sada nešto razmišljam, meni ovde malo smeta taj standardni problem grupnih varijanti - priča sa drugim ljudima. u teretani imam slušalice i podcaste i mogu vežbati bez instrukcija. isto je i za trčanje. na crossfitu ima ponekad pauza u vežbama i uvek zavisiš od instruktora, tako da ti ne gine da svašta slušaš. mada moram priznati da su ovde ok ljudi. između dva kluba koja sam našao izabrao sam onaj koji nema bg sindikat zastavu i pušta krs onea.
morgana Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 to je i moj rezon sto se tice teretane i grupnog vjezbanja. ne tolerisem razgovor.
InvisibleLight Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 ni ja ne tolerisem razgovor ali ni guzvu koju pravi dominantna grupa tromih antisportistkinja koja je tu samo da smrsa par desetina kg do leta cak mi ni muzika ('idemo na mars') ne smeta, ne registrujem je, ali velika vecina zena koje moram da gledam da nisam kultur rasista po pitanju muzike al jesam po pitanju sportsko-fizicke kulture (mislim da imas iole iste ne bi ni dogurala do 100kg) sad sam jos dodatno besna jer sam otisla u dzim, istrcala malo i onda cekala na lat 15 min, zatim odustala i vratila se kuci
189- Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 otisao trcati prvi put ove sezone. morao sam iskoristiti malo slobodnog vremna i 15 stepeni.
mustang Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 mrzim teretanu. toliko je mrzim da je uplacujem vec 4 meseca a bila sam samo jednom ... upisasmo je zbog bazena i sto radi do ponoci. grize me savest.
Aineko Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 bilderi i bilderke, na vma se tokom sledecih 7 dana meri procenat masti, misicne mase i vode, besplatno mozda i odem jer cu biti u blizini, sad imam masti najmanje ikada, cak mi je i bmi presao ispod granice uhranjenosti (mada to i nema veze, al bas me zanima) kako mere, kojom metodom? nije da mogu da skoknem do VMA :D, cisto me zanima. postoji sansa da u skorije vreme ponovo uradim ono bodpod merenje body fat % (trener nesto sredjuje da uradim za 1/3 cene, posto zna lika koji sada to drzi, a puna cena mi trenutno nedostizna). bice zanimljivo uporediti sa onim od pre tri godine. inace, i ja sam trenutno fitter than ever, zahvaljujuci gymu i trcanju.
InvisibleLight Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 kako mere, kojom metodom? nije da mogu da skoknem do VMA :D, cisto me zanima. postoji sansa da u skorije vreme ponovo uradim ono bodpod merenje body fat % (trener nesto sredjuje da uradim za 1/3 cene, posto zna lika koji sada to drzi, a puna cena mi trenutno nedostizna). bice zanimljivo uporediti sa onim od pre tri godine. inace, i ja sam trenutno fitter than ever, zahvaljujuci gymu i trcanju. neka in body 720 vaga. jel to njesra metod, a? inace sam nasla nacin da nastavim sa vezbanjem, ali kuci guglala i guglala, ovo je super povoljno, napravim kombinacije, imam za iskorake, razne cucnjeve, letenje i dizanje k bradi za ramena, imam i bajceps, trajceps. plus radim sklekove, vezbe s mojom tezinom, supermen, plankove i sl i ciao gym nisam te ni volo
ToniAdams Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 neka in body 720 vaga. jel to njesra metod, a? inace sam nasla nacin da nastavim sa vezbanjem, ali kuci guglala i guglala, ovo je super povoljno, napravim kombinacije, imam za iskorake, razne cucnjeve, letenje i dizanje k bradi za ramena, imam i bajceps, trajceps. plus radim sklekove, vezbe s mojom tezinom, supermen, plankove i sl i ciao gym nisam te ni volo ovo neka stanparska greska, najveci teg je od pet kila
InvisibleLight Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 ovo neka stanparska greska, najveci teg je od pet kila pa valjda moze 8x5kg, po 4 ta tega na svaku stranu (pise da je sipka za do 90kg), meni za cucnjeve to ok, radim sa 32 kg ito po 6 u seriji, krenem s manjom tezinom veci broj ponavljanja pa zavrsim s ovom sa po 6 reps
Zli Gli Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ja treniram jace nego ikad i jedem gore nego ikad, i rezultat je kao neka nabacena kilaza ali i nikad veca mlitavost.
Recommended Posts