Amelija Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 kako misliš "užim rasponom"? lakše ti je sa raširenijim rukama nego ako su manje više odmah ispod tebe? meni obratno
InvisibleLight Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 kako misliš "užim rasponom"? lakše ti je sa raširenijim rukama nego ako su manje više odmah ispod tebe? meni obratno da, neuporedivo eto vidis..
ToniAdams Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ok cure, jel radi neka od vas prave sklekove? ono, ne na kolenima, nego normalne.
InvisibleLight Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 te i radim, doduse ne mogu puno, 10ak u seriji a ovih 'uskih' jedva 2-3 :)
InvisibleLight Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 kako misliš na kolenima? ima neka prelazna varijanta, umesto na vrhovima prstiju oslanjas se na kolena
Amelija Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 (edited) svašta pa šta onda uopšte radiš? btw ja te tvoje "široke" uopšte ni ne radim jerbo me nerviruckaju :D a "uski" su super (inače najviše što mogu da uradim je 22-3, ajmo sad svi opaki vežbači da se sjate i kažu kako je to kita i kako oni rade 100-200, preživeću) Edited January 26, 2015 by Hjortron
Aion Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 pa šta onda uopšte radiš? Radis ih iz istih razloga kao i obicne - da bi vezbao. Ako nemas snage za obicne, radis ove na kolenima, ili kose gde su ti ruke oslonjene na povrsinu koja je iznad nivoa poda.
Amelija Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Radis ih iz istih razloga kao i obicne - da bi vezbao. Ako nemas snage za obicne, radis ove na kolenima, ili kose gde su ti ruke oslonjene na povrsinu koja je iznad nivoa poda. ma jasno je da bi vežbao :) nego mi bar na prvi pogled nije jasno šta tačno radiš ako si oslonjen kolenima o pod kosa površina je npr već jasna (isto što i ovako ali je lakše)
Indy Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ako može malo o sklekerima koje je Mr. Sklek pomenuo nedavno... kako to izgleda, čemu služi i najbitnije kako se zove na engleskom.
InvisibleLight Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ma jasno je da bi vežbao :) nego mi bar na prvi pogled nije jasno šta tačno radiš ako si oslonjen kolenima o pod kosa površina je npr već jasna (isto što i ovako ali je lakše) pa isto - radi gornji deo tela i ruke, samo dizes manju tezinu..kao i kad radis ukoseni sklek, mmanje je opterecenje na ruke/ramena/grudi/stavec. valjda je to poenta ko je mr sklek?
Aion Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ma jasno je da bi vežbao :) nego mi bar na prvi pogled nije jasno šta tačno radiš ako si oslonjen kolenima o pod kosa površina je npr već jasna (isto što i ovako ali je lakše) Skracujes polugu. Ako ti je teziste negde oko dupeta, kod obicnih skelkova podizes nesto preko pola svoje tezine, na kolenima recimo trecinu. Nekada su se to zvali "zenski sklekovi".
Indy Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ko je mr sklek? Imas 3x da pogodis. :D Toni, naravno.
Joshua Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 a šta su sklekeri? :D meni samo ovo i ovo pada na pamet.
ToniAdams Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 (edited) Skracujes polugu. Ako ti je teziste negde oko dupeta, kod obicnih skelkova podizes nesto preko pola svoje tezine, na kolenima recimo trecinu. Nekada su se to zvali "zenski sklekovi". pre ce biti 65-70 posto mase, zavisi od gradje, naravno. ovo se lako da staticki izracunati a jos lakse je osloniti se rukama na vagu i videti sta kaze. sklekerima se puno dobije na dubini pokreta i mogu se raditi mnogo siri i mnogo uzi sklekovi nego inace. jebemliga kako se zovu tacno na engleskom, ali push up bars daje bas dosta rezultata na guglu. Edited January 26, 2015 by ToniAdams
Recommended Posts