Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Pa imam ja ovo vec nekoliko godina, video si al si zaboravio

Ultimate-Body-Press.jpg

• Replies 8.3k
  • Views 607.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

U carski! De mogu da uznem?

Nemam pojma, ja sam narucio valjda direktno sa njihovog sajta (ultimate body press), ali su me carina i dostava izisli kao kajgana od tvojih mudiju. Tebe bi u Njemackoj sigurno kostalo mnogo manje. Mislim da sama naprava nije vise od 80-ak evra. Super je stvar, moze da se radi i obrnuto veslanje, sto uopste nije naivna vezba kao sto mozda izgleda.

Ma ocu za kotkuce.

Sta je obrnuto veslanje? Kao zenski zgibovi?

Valjda, ali ti je telo skroz paralelno sa podom, pa nije bas tako lako, pogotovo ako se radi pravilno. Meni je to po tezini u rangu propadanja, skoro u ponavljanje. Mada bi tebi mozda bilo prenisko zbog duzine ruku.

A ok, sad sam svakako fokusirat na zgibovlje.

Pa pazi, ja samo od te vezbe sad mogu da uradim 10 zgibova ko iz picke (sa dlanovima ka sebi). Naravno, na moju kilazu to nije nista, ali poenta je da je carryover bas veliki.

Ma naravno, dizes oko 70 posto mase, kaze prosta racunica.

Mozda ubacim i to mesto veslanja.

Kolko se dize kod zgibova i propadanja? Jel postoji negde taj podatak?

Zajebavas, a?

Naucicu te statici

Ne zajebavam jebote, ne dizes ruke valjda

Pa sve ispod lakta dizes, ne?

I dalje sam jaci :fantom:

Dosta jaci :fantom:

to mi je prihvatljivo, posto se ne takmicim sa tobom, vec sa sobom. 

I, ko je jaci, ti ili ti?

grupa-prodidzi-otkazali-gostovanje-ivan-

ti

:Jova: