Milogled Bluff Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pa imam ja ovo vec nekoliko godina, video si al si zaboravio
Milogled Bluff Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nemam pojma, ja sam narucio valjda direktno sa njihovog sajta (ultimate body press), ali su me carina i dostava izisli kao kajgana od tvojih mudiju. Tebe bi u Njemackoj sigurno kostalo mnogo manje. Mislim da sama naprava nije vise od 80-ak evra. Super je stvar, moze da se radi i obrnuto veslanje, sto uopste nije naivna vezba kao sto mozda izgleda.
ToniAdams Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ma ocu za kotkuce. Sta je obrnuto veslanje? Kao zenski zgibovi?
Milogled Bluff Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Valjda, ali ti je telo skroz paralelno sa podom, pa nije bas tako lako, pogotovo ako se radi pravilno. Meni je to po tezini u rangu propadanja, skoro u ponavljanje. Mada bi tebi mozda bilo prenisko zbog duzine ruku.
ToniAdams Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 A ok, sad sam svakako fokusirat na zgibovlje.
Milogled Bluff Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pa pazi, ja samo od te vezbe sad mogu da uradim 10 zgibova ko iz picke (sa dlanovima ka sebi). Naravno, na moju kilazu to nije nista, ali poenta je da je carryover bas veliki.
ToniAdams Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ma naravno, dizes oko 70 posto mase, kaze prosta racunica. Mozda ubacim i to mesto veslanja.
Milogled Bluff Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Kolko se dize kod zgibova i propadanja? Jel postoji negde taj podatak?
Milogled Bluff Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ne zajebavam jebote, ne dizes ruke valjda
darling Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 I dalje sam jaci Dosta jaci to mi je prihvatljivo, posto se ne takmicim sa tobom, vec sa sobom.
Recommended Posts