Takeshi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 102 kilograma :blush:trocifren, prvi put u zivotu. razvalilo me plivanje (uz standardno trcanje), +7kg za tri meseca.ali najvaznije, kais je na svom mestu, otislo u ramena i ledja.treniram kao konj, jedem kao konj.gradjevinska industrijo, stizem.
Ravanelli Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) svaka čast. ja krenuo prošle nedelje, pokidavam se. na 7 zgibova sam na žalost :(pwm mi je plazma + čololadno mleko, kao u 7 1/2 Edited November 18, 2013 by Ravanelli
ToniAdams Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 a cek, cepas plazmu i cokoladno, kao zbog misica?
ToniAdams Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 pa nije onda ni cudo sto si ko iz avsvica :(
Zli Gli Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ja zbog ukusa, svaki dan na poslu. Plus nesto iz Pink Pantera, obicno pileci file ili batak u lepinji. Nisam se merio ali mislim da sam vratio jedno 3 kile a i dosta snage, mada me i dalje sve koske i misici bole a i kilaza mi je djelomicno otisla i u stomacni predeo :(
darling Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 mozda bi mi u teretani bilo lakse kad bih smrsala dve-tri-cetiri kile...
Takeshi Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 pre neki dan, dok sam cekao ekipu za vaterpolo, razgledao program fitnesa na tasmajdanu... yogalates, piloxing, bokwa, zumba, tabata!?kakve su to mutacije i hibridi u vezbanju?za mesec dana vaterpola, dva puta lakat u zube, jedna poveca modrica... taman da se podsetim zasto sam vise voleo plivanje dok sam trenirao.
ToniAdams Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 sta moze u teretani za pet meseci:imam isti takav serijal, samo sto nisam lavce i slike idu od najmrsavije do najdeblje :(
Recommended Posts