Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

102 kilograma :blush:trocifren, prvi put u zivotu. razvalilo me plivanje (uz standardno trcanje), +7kg za tri meseca.ali najvaznije, kais je na svom mestu, otislo u ramena i ledja.treniram kao konj, jedem kao konj.gradjevinska industrijo, stizem.

• Replies 8.3k
  • Views 607.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

svaka čast. ja krenuo prošle nedelje, pokidavam se. na 7 zgibova sam na žalost :(pwm mi je plazma + čololadno mleko, kao u 7 1/2

Edited by Ravanelli

a cek, cepas plazmu i cokoladno, kao zbog misica?

pa sigurno ne zbog lepog ukusa

pa nije onda ni cudo sto si ko iz avsvica :(

Ja zbog ukusa, svaki dan na poslu. Plus nesto iz Pink Pantera, obicno pileci file ili batak u lepinji. Nisam se merio ali mislim da sam vratio jedno 3 kile a i dosta snage, mada me i dalje sve koske i misici bole a i kilaza mi je djelomicno otisla i u stomacni predeo :(

mozda bi mi u teretani bilo lakse kad bih smrsala dve-tri-cetiri kile...

pre neki dan, dok sam cekao ekipu za vaterpolo, razgledao program fitnesa na tasmajdanu... yogalates, piloxing, bokwa, zumba, tabata!?kakve su to mutacije i hibridi u vezbanju?za mesec dana vaterpola, dva puta lakat u zube, jedna poveca modrica... taman da se podsetim zasto sam vise voleo plivanje dok sam trenirao.

sta moze u teretani za pet meseci: 1441284_671714246184933_560880120_n.jpg

Da se vise ocelavi? :unsure:

jok, da se promene gace :fantom:

:lolol:1-2-1otkad ne idem nagurao opet +15

sta moze u teretani za pet meseci:1441284_671714246184933_560880120_n.jpg
imam isti takav serijal, samo sto nisam lavce i slike idu od najmrsavije do najdeblje :(

a jel imas kajlu?

odakle mi, nisam ja rokfeler :(