Zli Gli Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Uplatio pre dve nedelje godisnju clanarinu a do danas bio citava 3 i po puta. Ovih pola je zapocet trening bicepasa u subotu i prekinut posle 10 minuta jer sam skontao da me mrzi. Imam pun frizider raznih konzervi, imam mesa, ostao mi skoro ceo kreatin monohidrat i jedno kilu proteina, a imam i para da pojacam sve to, ali za sad ne ide. Miraleme, koja hemija je dobra? Hocu i ja da vazdizem na bendzou 100x12 :)
Miralem Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 hehe, pa ja sam od "hemije" koristio jedino proteine, jedno 3 meseca, dok nisam skontao da cu tako malo teze da smrsam. ne da mi je bas uspelo posle toga, stigo sam na 116 sad ali idem zaista redovno, mislim da nisam propustio nedelju u poslednje 3 godine. mozda bi mogao da probas ona pre workout sranja, tipa nano vapor, rush i hot blood. ako nista drugo dace ti valjda dovoljno energije da se dovuces do teretane.
Zli Gli Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Tako nesto sam i mislio, najveci problem mi je da uopste odem na trening.
ToniAdams Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 stigle te godine, druskane :(zivot prestaje u trijestoj.
Zli Gli Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 A ona pesma od ogavnog Darkvud daba ne vazi? Ne, a? :(Resio sam da se tovim do februara a onda krece dijeta, plan je da na leto imam kvalitetnih 93-94kg, kao nekad. Bice to dobro, samo kad se zaletim.
Miralem Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 stigle te godine, druskane :(zivot prestaje u trijestoj. jos koju godinu pa ce i da umre. nije mi jasno sto se uopste cima po teretanama, umesto da ovo malo sto mu je ostalo provede u miru.
Zli Gli Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 To cete vi hemicari pomreti uskoro, ja sam naturalac i zivecu sto godina.
darling Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 u teretani posle dve nedelje pauze. gubitak kondicije minimalan, ako uopste. jupi. mozda je s ovim jupijem trebalo da sacekam 24 sata pre nego sto me savata kolosalna upala malih miseva?! videcu.
darling Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 tri dana zaredom trening, stare tezine, mala upala kvadricepsa i guzice. zadovoljna sam.
Zli Gli Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ja i dalje ne mogu preko 80 u seriji, mada je to sad nebitno jer sam pre neko vece valjda nezgodno spavao i sjebalo mi se rame. Dobio da pijem neki movalis u narednih 7 dana pa da kao vidimo da li ce biti bolje. Deco, uzimajte hemiju jer se tako necete povredjivati kao mi natural vezbaci nego cete vazdizati 9x105 na bendzu i biti nindze ratnici.
hattori Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ja i dalje ne mogu preko 80 u seriji, mada je to sad nebitno jer sam pre neko vece valjda nezgodno spavao i sjebalo mi se rame. Dobio da pijem neki movalis u narednih 7 dana pa da kao vidimo da li ce biti bolje. Deco, uzimajte hemiju jer se tako necete povredjivati kao mi natural vezbaci nego cete vazdizati 9x105 na bendzu i biti nindze ratnici.so long, superman!
Miralem Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ja i dalje ne mogu preko 80 u seriji, mada je to sad nebitno jer sam pre neko vece valjda nezgodno spavao i sjebalo mi se rame. Dobio da pijem neki movalis u narednih 7 dana pa da kao vidimo da li ce biti bolje. Deco, uzimajte hemiju jer se tako necete povredjivati kao mi natural vezbaci nego cete vazdizati 9x105 na bendzu i biti nindze ratnici. heh, pa i mene boli rame vec mjesec dana, al opet guram nekako i cekam da prodje. ako se dobro zagrejem ne osecam pri vezbanju. a sa hemijom bi dizo serije sa 150kg i svi bolidi iz teretane bi mi se divili. sto i ne bi bilo tako lose, jednom i meni neko u zivotu da se divi.
Zli Gli Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Mi prirodni vezbaci ti se divimo i na 9x105.Hattori, pred leto cu biti zvijer kao nekad, I promise you!
Recommended Posts