ToniAdams Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 samo dizi, trebace ti surova snaga, buduci da oces da se sibas, a odabrala si za trenirati onu prevaru
Singer Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 impresivno. sad mozes da dizes i sa najnagruvanijma u teretani, ako 'oces...
Miralem Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 mozda i bih, kad bi znao sta to znaci.btw, milogled me nesto podjjebava na pm, kako bi vaskoliko pucanstvo i dalje mislilo da bojkotuje forum u smislu uvredjenosti.
Singer Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 pa znas da uvek imas tri-cetri lika koja se prepoznaju po "gradji" u teretani i onda zauzmu benc jer su u medjusobnim procenama utvrdili da mogu da guraju 100+ kilazu i onda se rotiraju.niko drugi ne moze da koristi benc tada posto bi smarao sa smanjivanjem kilaze a tu se ne smanjuje ispod 90 i dize se po jednom, eventualno dva puta. kad izbacis, ustanes nadrkano i setkas se tu po teretani dok te ostali tapsu po ramenu i klimaju glavama i tako u krug...
Miralem Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 aaa, to! to sam imo kad sam iso u a-club, pa sam se preselio u fensi pro gym u sc vracar bas zbog toga. tamo se motaju uglavnom kosarkasi koji i ne dizu nesto mnogo. ovde u nl imam lepo 2 bench klupe, a sveukupno ima 5-6 nagruvanih koji su uglavnom u godinama. za koju godinu kad pocrkaju bicu najjaci i u teretani.
Milogled Bluff Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 btw, milogled me nesto podjjebava na pm, kako bi vaskoliko pucanstvo i dalje mislilo da bojkotuje forum u smislu uvredjenosti.Nisam uvredjen, niti mi je cilj da to iko misli, nego su me smorili brojni retardi.Jel sad mogu nesmetano da nastavim sa podjebavanjem na PM?
Zli Gli Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ja krenuo ponovo u ponedeljak, ovaj put uplatio godisnju clanarinu da bih imao motivaciju da idem redovno. Sto se tice bendzoa, ovamo vazdizu i po 200 a 150 je mnogima ko dobar dan. Roka se hemija samo tako, jedno 50% ljudi uzima.
Agni Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Nisam uvredjen, niti mi je cilj da to iko misli, nego su me smorili brojni retardi.Jel sad mogu nesmetano da nastavim sa podjebavanjem na PM?Povuko se pred retardima? Pickica.Stvarno, bilo bi lepo kad bi se vratio na forum, barem na topik o Partizanu.
Milogled Bluff Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Sto, da trujem i kukam kako nemamo ni 7 krstenih igraca u pevcu? Sta ce vam to koji moj.
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 pa hfali, već se kuju planovi o milanu
Recommended Posts