Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

mrtvo 60 :0.6:

• Replies 8.3k
  • Views 607.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

samo dizi, trebace ti surova snaga, buduci da oces da se sibas, a odabrala si za trenirati onu prevaru :fantom:

aj reci opet ako smes :fantom:

Bruce%252520Lee%252520Net%252520Worth%25255B4%25255D.jpg

12x100kg. najjaci sam na cijeli forum.

dedlift ili bencpres?

bendz™, u deadliftu sam ko zena.

impresivno. sad mozes da dizes i sa najnagruvanijma u teretani, ako 'oces...

mozda i bih, kad bi znao sta to znaci.btw, milogled me nesto podjjebava na pm, kako bi vaskoliko pucanstvo i dalje mislilo da bojkotuje forum u smislu uvredjenosti.

pa znas da uvek imas tri-cetri lika koja se prepoznaju po "gradji" u teretani i onda zauzmu benc jer su u medjusobnim procenama utvrdili da mogu da guraju 100+ kilazu i onda se rotiraju.niko drugi ne moze da koristi benc tada posto bi smarao sa smanjivanjem kilaze a tu se ne smanjuje ispod 90 i dize se po jednom, eventualno dva puta. kad izbacis, ustanes nadrkano i setkas se tu po teretani dok te ostali tapsu po ramenu i klimaju glavama i tako u krug...

aaa, to! to sam imo kad sam iso u a-club, pa sam se preselio u fensi pro gym u sc vracar bas zbog toga. tamo se motaju uglavnom kosarkasi koji i ne dizu nesto mnogo. ovde u nl imam lepo 2 bench klupe, a sveukupno ima 5-6 nagruvanih koji su uglavnom u godinama. za koju godinu kad pocrkaju bicu najjaci i u teretani.

btw, milogled me nesto podjjebava na pm, kako bi vaskoliko pucanstvo i dalje mislilo da bojkotuje forum u smislu uvredjenosti.
Nisam uvredjen, niti mi je cilj da to iko misli, nego su me smorili brojni retardi.Jel sad mogu nesmetano da nastavim sa podjebavanjem na PM?

Ja krenuo ponovo u ponedeljak, ovaj put uplatio godisnju clanarinu da bih imao motivaciju da idem redovno. Sto se tice bendzoa, ovamo vazdizu i po 200 a 150 je mnogima ko dobar dan. Roka se hemija samo tako, jedno 50% ljudi uzima.

Nisam uvredjen, niti mi je cilj da to iko misli, nego su me smorili brojni retardi.Jel sad mogu nesmetano da nastavim sa podjebavanjem na PM?
Povuko se pred retardima? Pickica.Stvarno, bilo bi lepo kad bi se vratio na forum, barem na topik o Partizanu.

Sto, da trujem i kukam kako nemamo ni 7 krstenih igraca u pevcu? Sta ce vam to koji moj.

pa hfali, već se kuju planovi o milanu