Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Dobro, dosta smo se pederisali, sada malo pravih vrednosti:http://www.youtube.com/watch?v=5M13EBl_jF0

Posted

Da , ovo je taj tip, "marginalni". Malo jaca hemija i tu je u BB kategoriji. Jedino mi izgleda da mu gornje grudi malo zaostaju, ramena i donja ledja vrh!

Posted

Bio je i onaj Toza Milenkovic u tom bodi klasik fazonu, ali se onda prilicno razvalio pa je presao u BB kategoriju. Mozda je samo, sto ti kazes, uzeo malo jacu hemiju.

Posted (edited)
Kome je ovo previse, jebiga, to je vec ideoloski problem. :)
:lolol: Pazi, "ideoloski"Inace, idealna formabp1_139418.jpg Edited by Indy
Posted (edited)
Pa nije lako pitanje, moze biti razlicitih faktora, iz moje perspektive bi se postavilo pitanje "zasto iko ne bi zeleo da izgleda ovako" :D. Meni je licno ovo neki optimalan odnos masa/definicija, na stranu atletske sposobnosti.
sreca te postoje ideoloske razlike :lolol:meni je ovo preslo granicu optimalnog. onaj baletanski izgled je meni optimum definicija/masa odnosa.

br3_zps3a3b3fba.jpgbr1_zpsa36edb91.jpg

kao sto se da videti momci nisu bez mase. jednostavno su taman.

Edited by estel
Posted
:lolol: Pazi, "ideoloski"
Pa u sirem smislu, naravno. Pitanje konstruisanja ukusa je poprilicno kompleksno, ali evo npr. za ove baletane sto se svidjaju estel bi odgovarao ovaj klip
. Likovi koji su na slicnim pozicijama kao Tadija u filmu bi takav izgled okarakterisali kao pederski i eto ti ideologije u vrlo otvorenom smislu. A onda ima i tog efekta s druge strane da su ovi "prenapucani" neprirodni, sto pomalo lici na drugu stranu iste medalje, s obzirom na pozivanje antigejeva da je biti gej neprirodno/bolesno. Ova neka treca pozicija bi bila van te dve, ali ni sam nisam siguran kako bih je definisao (a ni kako bih joj nabacio masu :P ).
Posted

ima tu i biologije :naughty: caspere. :D

Posted
idem sutra sa drugarom koji vežba sa ovima, na taj teren, pa da vidim tu kalisteniku kako šljakahttp://www.youtube.com/watch?v=UP21IKkNLyo
Gde je ovo, izgleda "profi" (kao na YT), a ne ova buđava sa 3 sprave, što imam u kraju!Послато са RACERII користећи Тапаток 2
Posted

novi sad, kod štranda, preko puta danubiusa.inače osim što sam ozbiljno izgoreo na suncu na početku maja, imam i užasne upale trbušnjaka i leđnih od one poslednje vežbe koju je teško objasniti.ide nekako ovako. šipka je u visini kukova, rukama se držiš za šipku pod uglom od 45 stepeni i onda polako propadaš da ti glava dođe ispod nivoa šipke i ponovo se dižeš. sve bi trebalo da ide na tricepse, dok trbušnjaci i leđni ukrućuju telo da bi vežba mogla da se izvede.nisam do sada video vežbu ni na jednom videu ili gifu da vam pokažem

Posted

prvi put da sam stabilizovao bendzo3x10x30 5x35 5x40 10x30do 5x85 je cilj

Posted

vodio sam i juniora danas, ima tu i neki drugi sport, a on treba da pocne"tata a sto oni vezbaju (kroslifteri), a vi se zezate (nasa grupa)?"