Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kardio i teretana

Featured Replies

sta znaci najvazniji?

• Replies 8.3k
  • Views 633.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Pa za dizanje velikih tezina, sport i ostale fizicke aktivnosti

to jest

Elem, salu na stranu, Dan John kaze da su najjaci i najvazniji misici oni koji se na coveku vide od pozadi: trapezijus, romboid, spinal erectors, gluteus, zadnja loza. Zacudo, to su misici koji su najangazovaniji u mrtvom dizanju Potpuno suprotno od bodibliding filozofije i forsiranja misica za plazu - sisa i bicepsa.
... trbušnjaci?

Edited by Ravanelli

tezim ka savrsenosti, cilj mi je
Potpuno suprotno od bodibliding filozofije i forsiranja misica za plazu - sisa i bicepsa.
Sranje... a bar sa sisama stojim solidno. :(

meni ovo i na pola puta sam... ako se za početnu tačku uzme fizionomija lepog bore

Meni ovohttp://www.youtube.com/watch?v=oR7w_JvwGrU

zamisli da moj idol radi te vezbe :D
fascinantno...@milogled - perike su se prodavale tamo ispod orla u 29. nov, mogu da te odvedem, ima smeđih dugokosih ;)

A umjetne sise?

A umjetne sise?
to ćemo na jesen, da ne budu znojave...(odoh pre no me proterate s topika kojem ni po čemu ne pripadam)

Edited by PointTaken

Cek, cek, gde ces sad kad je najinteresantnije. A sta ja da radim celo leto bez sisa?

Edited by Milogled Bluff

Cek, cek, gde ces sad kad je najinteresantnije. A sta ja da radim celo leto bez sisa?
isto što i ja ceo život.igraj na šarm.(moram na uskršnji ručak i da nabavim piće pre toga. a kasnim ko beli zec iz alise, sto mu gromova)
E, izvinite na upadici, ali priča meni kolega kako je pre neki dan video hyper-masculine lika (brada, brkovi, nabildano telo, muževna odeća) sa silikonskim sisama! Miloglede, aj i ti, šta bi ti falilo??