Milogled Bluff Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 E, izvinite na upadici, ali priča meni kolega kako je pre neki dan video hyper-masculine lika (brada, brkovi, nabildano telo, muževna odeća) sa silikonskim sisama! Miloglede, aj i ti, šta bi ti falilo?? Brada, brkovi, nabildano telo i muzevna odeca.
Milogled Bluff Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Promasio si, ovo nije Perspik, ali jesi sladak. Jesi se to skoro ozenio? Edited May 5, 2013 by Milogled Bluff
Aineko Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Au, bre, pa ja sam za ove kao bilder a realno sam mrsav. Ovo je ok izgled kad imas ispod 18 godina, eventualno, a kasnije mora da se nabaci jos malo misicne mase.Mora za sta? Ovi su u sasvim solidnoj fizickoj spremi (a neki od njih su i visoki i dosta preko 18 - gledala ih uzivo pre dve godine. Posle mi se malo vrtelo u glavi :D. Viva la revolucion! (Sa Kube su momci)). Edited May 5, 2013 by estel
casperbgd Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Za mene je ovo najjaca forma ikada, otprilike je tu neka granica izmedju bodibilding izgleda i tog jaceg fitness. Kome je ovo previse, jebiga, to je vec ideoloski problem. :) Edited May 5, 2013 by casperbgd
Ravanelli Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 previše. abnormalno. fali ti više duci simonovićevskog.
Alphons Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 previše. abnormalno. +1Ramena i ruke su super, ali su trbušnjaci prilično neprirodni.
Milogled Bluff Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Nema ovde niceg sto se ne moze postici sa malo vodjenja racuna o ishrani. Da ima neku masu pri ovom procentu masti, pa i da kazemo da deluje neprirodno. Ovako, sve je u granicama normale.
sailorman Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) A te nabrekle žile? Jel to tako mora?edit: Kad bolje razmislim, jedino pitanje koje bih ja ovde postavila je: zašto iko želi da izgleda ovako? Edited May 5, 2013 by sailorman
casperbgd Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 +1Ramena i ruke su super, ali su trbušnjaci prilično neprirodni.Sto se tice trbusnjaka, oni su verovatno genetski najraznovrsniji po izgledu, ovaj lik ocigledno nije imao srece sa ovim gornjim parom i simetrijom ostalih misica. Retko ko ima genetiku za ovakve trbusnjake http://www.themusclecouple.com/wp-content/uploads/2010/07/Full-8-Pack-Abdominal-Structure.jpg
Milogled Bluff Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 A te nabrekle žile? Jel to tako mora?edit: Kad bolje razmislim, jedino pitanje koje bih ja ovde postavila je: zašto iko želi da izgleda ovako? Pa naravno da ne mora, ali ko voli moze postici, sa malo kontrolisanog unosa kalorija, bez hemije.Mislim, ako sam ja nekoc mogao da imam vidljive trbusnjake, skoro pa six pack, na pivu i pljeskavicama, onda moze svako.
casperbgd Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 A te nabrekle žile? Jel to tako mora?edit: Kad bolje razmislim, jedino pitanje koje bih ja ovde postavila je: zašto iko želi da izgleda ovako? Pa nije lako pitanje, moze biti razlicitih faktora, iz moje perspektive bi se postavilo pitanje "zasto iko ne bi zeleo da izgleda ovako" :D. Meni je licno ovo neki optimalan odnos masa/definicija, na stranu atletske sposobnosti.
Zli Gli Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Meni je Miralem idealan.Salu nastranu, vec sam pominjao ovog naseg takmicara u bodi klasik kategoriji, Vladicu Jovanovica. To je to, za mene najbolji izgled,http://www.youtube.com/watch?v=NU0hcq3wD3kOvde mozda izgleda malo bilderski ali zapravo nije, sasvim je normalne gradje, samo isecen do koske . Naravno da to bas i ne ide bez hemije ali jebiga, kod ovakvih se bar isplati.
Recommended Posts