Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

sta znaci najvazniji?

• Replies 8.3k
  • Views 606.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Pa za dizanje velikih tezina, sport i ostale fizicke aktivnosti

to jest

Elem, salu na stranu, Dan John kaze da su najjaci i najvazniji misici oni koji se na coveku vide od pozadi: trapezijus, romboid, spinal erectors, gluteus, zadnja loza. Zacudo, to su misici koji su najangazovaniji u mrtvom dizanju Potpuno suprotno od bodibliding filozofije i forsiranja misica za plazu - sisa i bicepsa.
... trbušnjaci?

Edited by Ravanelli

tezim ka savrsenosti, cilj mi je
Potpuno suprotno od bodibliding filozofije i forsiranja misica za plazu - sisa i bicepsa.
Sranje... a bar sa sisama stojim solidno. :(

meni ovo i na pola puta sam... ako se za početnu tačku uzme fizionomija lepog bore

Meni ovohttp://www.youtube.com/watch?v=oR7w_JvwGrU

zamisli da moj idol radi te vezbe :D
fascinantno...@milogled - perike su se prodavale tamo ispod orla u 29. nov, mogu da te odvedem, ima smeđih dugokosih ;)

A umjetne sise?

A umjetne sise?
to ćemo na jesen, da ne budu znojave...(odoh pre no me proterate s topika kojem ni po čemu ne pripadam)

Edited by PointTaken

Cek, cek, gde ces sad kad je najinteresantnije. A sta ja da radim celo leto bez sisa?

Edited by Milogled Bluff

Cek, cek, gde ces sad kad je najinteresantnije. A sta ja da radim celo leto bez sisa?
isto što i ja ceo život.igraj na šarm.(moram na uskršnji ručak i da nabavim piće pre toga. a kasnim ko beli zec iz alise, sto mu gromova)
E, izvinite na upadici, ali priča meni kolega kako je pre neki dan video hyper-masculine lika (brada, brkovi, nabildano telo, muževna odeća) sa silikonskim sisama! Miloglede, aj i ti, šta bi ti falilo??