Milogled Bluff Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Pa za dizanje velikih tezina, sport i ostale fizicke aktivnosti
Ravanelli Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Elem, salu na stranu, Dan John kaze da su najjaci i najvazniji misici oni koji se na coveku vide od pozadi: trapezijus, romboid, spinal erectors, gluteus, zadnja loza. Zacudo, to su misici koji su najangazovaniji u mrtvom dizanju Potpuno suprotno od bodibliding filozofije i forsiranja misica za plazu - sisa i bicepsa.... trbušnjaci? Edited May 5, 2013 by Ravanelli
Indy Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Potpuno suprotno od bodibliding filozofije i forsiranja misica za plazu - sisa i bicepsa.Sranje... a bar sa sisama stojim solidno. :(
Ravanelli Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 meni ovo i na pola puta sam... ako se za početnu tačku uzme fizionomija lepog bore
Milogled Bluff Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Meni ovohttp://www.youtube.com/watch?v=oR7w_JvwGrU
pt 2.0 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 fascinantno...@milogled - perike su se prodavale tamo ispod orla u 29. nov, mogu da te odvedem, ima smeđih dugokosih ;)
pt 2.0 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) A umjetne sise?to ćemo na jesen, da ne budu znojave...(odoh pre no me proterate s topika kojem ni po čemu ne pripadam) Edited May 5, 2013 by PointTaken
Milogled Bluff Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Cek, cek, gde ces sad kad je najinteresantnije. A sta ja da radim celo leto bez sisa? Edited May 5, 2013 by Milogled Bluff
pt 2.0 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Cek, cek, gde ces sad kad je najinteresantnije. A sta ja da radim celo leto bez sisa?isto što i ja ceo život.igraj na šarm.(moram na uskršnji ručak i da nabavim piće pre toga. a kasnim ko beli zec iz alise, sto mu gromova)
sailorman Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Cek, cek, gde ces sad kad je najinteresantnije. A sta ja da radim celo leto bez sisa?E, izvinite na upadici, ali priča meni kolega kako je pre neki dan video hyper-masculine lika (brada, brkovi, nabildano telo, muževna odeća) sa silikonskim sisama! Miloglede, aj i ti, šta bi ti falilo??
Recommended Posts