Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Ja opet sad krecem, a pijem neke sedative od pre 10ak dana pa jos mozda 3-4 nedelje. Ima dumrem tamo, jebote :D

• Replies 8.3k
  • Views 606.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Tvoj snimak?Juce izbi neki tehnicki problemcic, i zvao sam kolege za pomoc. Sad ce da me ubace u masinu. Otprilike mesec dana zajebancije.

Tvoj snimak?
Aha, iz 1993, kad sam bio u punoj formi i uzimao bio anabol.

:lala:

E nakon ovih klipova mrtvog dizanja, ima prekosutra da se iskurcim pa da probam 100kg, a onda mozda i da produzim preko. Bice veselo.

ovo je topik kardio i teretana

ja sutra krećem da trčim

ovo je topik kardio i teretana

2cfd40c2b0ed11e2affb22000aa8059e_7_zpsad69e548.jpeg

ja malo sutra krećem da trčim
E nakon ovih klipova mrtvog dizanja, ima prekosutra da se iskurcim pa da probam 100kg, a onda mozda i da produzim preko. Bice veselo.
ne vazi se bez snimka :fantom:
ne vazi se bez snimka :fantom:
E jebiga, moracete da mi verujete na rec, bez snimka. Snimace se 200kg sledece godine. :)

60x10, 100x2, 110x1, 60x10S obzirom da nisam imao pojas, zadrzao sam se na 110, iako bih sigurno podigao i 120, 130 vec ne bih smeo da rizikujem. Sad posto sam prebacio tu stotku, mogu da se vratim na ove tezine do 10 ponavljanja, pa tako jos nekoliko meseci dok ponovo ne probam neku vecu tezinu.

60x10, 100x2, 110x1, 60x10
koja vezba?e:ukapirao

Edited by fragand

^^Jel ti pojas stvarno pomaze ili je vise u pitanju psihicka sigurnost?

Edited by estel