Zli Gli Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Glupo mi je vise da bacam hail smajlije, nema smisla. Ovo je jebeni vrh.Nego, koje programcice koristite za montaze? Photoshop je malo veliki a ovaj moj Fast Stone Image Viewer i nema neke opcije...
casperbgd Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jel ti se vidi svih osam komada ili sest? Mislim na plocice...
Zli Gli Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 (edited) Jebi se i ti, Lale Jel ti se vidi svih osam komada ili sest? Mislim na plocice...Pet i po. Gornji s desne strane mi je malo uzjeban tj. manji je od levog, i uopste cela desna strana mi je vise podignuta u odnosu na levu. Kad se fino izrezem, vidi se jasno crta ispod donja dva komata ali opet nemam 8. Jako mali broj ljudi ima toliko, uglavnom "sixpack".Inace sam totalno asimetrican, npr. i desna sisa (onaj donji deo) mi je bar 2cm vise spustena od leve. Jebati ga, to mu ga valjda dodje genetika i nema popravke. Edited March 15, 2009 by Zli Gli
apotekarica Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Promenila teretanu i posle par godina u Extreme Gymu otisla da vezbam u Corpore (u Karadjordjevoj, na keju). Sve pohvale, od ambijenta do osoblja, a ni cena nije nenormalna (6000 neogranicen mesecni pristup, sa bonus posetama spa zoni, i dobiju se neke masaze). Ogromno je, a u gym delu ima dva nivoa - gornji deo je kardio (trake, nordijsko trcanje, bajsevi) a dole su masine i tegovi. Inace sam se odvazila i idem u teretanu (pored kardio) i samo mogu da konstatujem da sam budala sto nisam isla ranije.
Zli Gli Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 a ni cena nije nenormalna (6000 neogranicen mesecni pristup, sa bonus posetama spa zoni, i dobiju se neke masaze).Erocke? Mislim, to je 1 minimum koji bi' ja ocekivao za 6 tisuca.
casperbgd Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 prevezbao si -_-Ili je "nabacio" previse mase? ;)
Evi Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Samo da se prijavim, počela sam i ja da idem na kardio-teretaa kombinaciju, prvi put u životu.
Recommended Posts