Jump to content
IGNORED

Politika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

:yucky:

poltika o oglasavanju SANU u vezi problema laznih diploma, doktorata, naucnih radova i obracanju akademika dusana teodorovica, predsednika novoformiranog odbora o visokom obrazovanju - dozirano.

samo se imenovao nesretni sapic, dok o doktoratu malog, koji je o teodorovic prikazao kao primer plagijata - ni reci.

na novoj ekonomiji o istoj temi, s tim sto je ovde novinar napomenuo da je i doktorat malog bio tema kritika.

• 1 month later...
Posted

obično se sa opravdanjem sere smajlovićki, dok je danas zaslužila 1 :Hail: za naslovnu. naravno i petričić

e

videh ima i na politici, al tamo ređe svraćam

-_-

• 3 weeks later...
Posted

image.jpeg

smajlovićku drže vezanu subotom u rotaciji. nema drugo objašnjenje.

Posted

Mislim da ce ovo da zaboli. Nadam se da nece biti posledica.

Posted

Postoji mnogo logicnije objasnjenje. AV je procenio da od te vrste kritike nema nikakve stete, a ima veliku korist jer odaje privid medijskih sloboda.

Posted

moguće, al mu džaba onda odlazak ko ruskih lekara za pritisak, od jutros mu je ripio™ na 170/100

Posted

Sad si me podsetio. Kakvi su to problemi sa pritiskom, pa zar on nije fizicki spremniji od pola zandarmerije? 

Posted

Sad si me podsetio. Kakvi su to problemi sa pritiskom, pa zar on nije fizicki spremniji od pola zandarmerije?

To je neki drugačiji pritisak... Leče samo dr Putin i dr Daveport, svako iz svog ugla...
Posted

Kako da ne.

Posted

Ne mogu sad da nađem, ali treba mi neki kvot Borislava Pekića o Politici, nešto tipa "ideja da je Politika neutralna novina spada u masovne deluzije" tako nešto.

Mislim da je neko kačio to ranije, ali ne mogu da se setim, gde, kada, kojim povodom...

• 3 weeks later...
Posted

Pa višak vremena čuda čini

Posted

Iako smo načelno protiv ovakvih stvari, pozdravljamo potez zahvaljivanja na saradnji frustriranom pseudo-antiglobalisti i šovinisti talibanskog tipa ... Mentalne ekologije radi ...

Posted (edited)

zahvalila mu se? lazete! :o

mislim, zaahto nismo realni, njemu je mesto u kulturnom dodatku tachno koliko i meni <_<

Edited by gospa buba
Posted

i sad je rezident na Burundi forumu  :fantom:

Otisao je zauvek ali nije izbrisao avatar  :fantom: