bergasa19 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Misliš Milan Mišić? Edited March 17, 2014 by bergasa19
ajgor Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Misliš Milan Mišić? Jašta, sledi mu mesto urednika za Svet kompjutera za penzose :)
Strahan Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Misliš Milan Mišić? Da, Pantelic je bio pre njega,pomesao :D
Frank Pembleton Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 I Misic je zreo za penziju, ali posto je napolju, jos ce malo da "cedi" tu sljaku.... Odlaze i poslednji iole valjani ...
notenoughreasonsforclaire Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Da li će Jakšić pisati za neke druge novine ili mu ostaje da se bakće sa onom televizijom? Ja bih voleo i dalje da ga čitam.
Frank Pembleton Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Verovatno ce pisati, nece izdrzati...A meni je ovo sa TV onako cudno/smesno
Strahan Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Nedeljna Politika bez Jaksica mi prazna nekako...
Turnbull Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) Ljuba Živkov: Kao što na svetu ima carstvo gde caruje drugarstvo, tako ima posada čiji je produkt dosada. Mislim dakako na list slavan i drevan, po učestalosti jednom dnevan, i nisam njega već dugo ni gnevan, počeo sam zapravo opet da ga čitam, jer se svakodnevno, što je isto dosadno, jedno isto pitam, kako držite ovaj isti ritam, juče ste imali dosadan broj, pa niste toliko baš dosadan soj, hoće li doći do kakvog kvara, da naleti neko sa malo dara, kupim sutra izdanje novo, tu dosadno opet svako slovo, kad bi im se zanimljiv broj potkrao, neko bi zelen bostan obrao, broj pretplatnika naglo bi opao, ožalošćene bi strah neki spopao, pa bi i odjel za čitulje možda propao, kupujem ga uzastopno ravno trinaest dana, dvonedeljna dosada zagarantovana, najdosadniji je sam list po kojem se zove cela kuća, ali ima potonja i druga izdanja vruća, jedno je kao brevijar, zovimo ga teve revijar, u revijaru intervjui nalik jedan drugome ko jajetu jaje, na drugoj pak stranici gost prilog daje, verovali ili njet, svaki pomene prozor u svet, jer o televiziji mora nešto mudro ret; mnogi od njih uopšte dosadni nisu, mislim kad za kuću dosade ne treba da pišu, ali čim za nju treba nešto da se rekne, duh brže-bolje gleda da utekne, kao gušterčić kad sa fugne u pukotinu najdublju strugne/šmugne: kad mu u dvorište zah-arijevac zađe zar se i seljak baš tako ne snađe, počne govoriti kao što je čuo da se govori u emisiji za selo, tako i gost u revijaru dotera svoje besplatno delo, uh, ovo se moje skratiti mora, kao što smatra i Jović Bora. Edited March 24, 2014 by Syme
Prospero Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 na braniku.... nečega... Сарајевски лист „открио” да се Шарић крио у Црној ГориБосански медији ових дана дају огроман публицитет догађајима у СрбијиСарајево– Медији у БиХ, а посебно политички магазини попут „Дана” и „Слободне Босне”, у последње време упадљиво много простора посвећују анализи оног што се дешава у Србији, нарочито тумачењу изборних резултата и хапшењу Дарка Шарића. Ове „анализе” по правилу су пуне „ексклузивних” информација које новинари ових листова добијају из анонимних, тобож добро упућених извора из Владе Србије.Тако „Слободна Босна”, која је у последњем броју Александру Вучићу дала целу прву страну под насловом „Феномен Вучић: њихов а наш!”, анкетира водеће политичаре у Сарајеву о томе да ли подржавају јавни позив Бакира Изетбеговића да први потпредседник Владе Србије посети Сарајево (већина је за), а затим на четири стране потанко анализира крај петогодишње потере за Дарком Шарићем. Овај магазин је насео на новинарску патку недавно објављену на порталу „Наша патка” (који сам себе представља као „дезинформативни портал”), па преноси како је Шарићева имовина вредна 27 милијарди евра. „Политика” је прошлог петка писала о овој дезинформацији (којој су, додуше, поверовали и неки листови у Србији) коју је портал „Наша патка” објавио тако што је на „Форбсовој” листи најбогатијих нарко-босова петог само заменио Дарком Шарићем. Несрећна „Слободна Босна” ову „Паткину” „вест” пренела је као информацију „реномираног светског часописа ’Форбс’”.Према анонимним „изворима” „Слободне Босне”, Дарко Шарић „боравио је у Црној Гори, а не у Латинској Америци, како тврде београдске власти”, и то је, наглашава се у тексту, кључни разлог што надлежни нису желели да открију „у којој земљи Латинске Америке је лоциран те пребачен у Црну Гору”.За прикривање наводне истине о Шарићевом скривању ауторка текста окривљује Александра Вучића и наводи како је он „све време” знао где се Шарић налази.„Да је Вучић знао где се Шарић налази, говоре и његове изјаве у последњој седмици предизборне кампање. Он је најавио да ће нарко-бос Дарко Шарић наредних седмица бити приведен правди. То може да каже само неко ко је сигуран где се Шарић налази.”„Добро упућени извор” недељника „Слободна Босна” изјавио је да је Вучић сву славу за Шарићево хапшење приписао себи, али је са друге стране направио велику услугу премијеру Милу Ђукановићу, који се наводно Шарића „морао решити под притиском Запада”.„Преговори између Ђукановића и Вучића око хапшења Шарића трајали су неколико месеци, а особа од највећег поверења која је била карика између њих двојице био је србијански министар правде Никола Селаковић”, пише „Слободна Босна” на основу сазнања добијених из свог извора.Сарајевски „Дани” се у новом броју баве Србијом на десет страница. Овај магазин се не хвали ексклузивним сазнањима о „правом” месту скривања Шарића, који је добио насловну страну тог политичког магазина, али зато на четири стране интервјуише уредника београдског листа „Данас” Николу Томића, за ког је Вучић „вечни радикал” који данас делује као „излечени наркоман” и за ког је „гласала Србија предграђа”, то јест грађани слабијег социјалног статуса и мањег степена образовања.„Метафорички речено, Вучић данас делује као излечени наркоман који мисли да би све кориснике лаких дрога одмах требало стрпати у затвор, као борбени атеиста који је некада био верски фанатик, бивши четник данас прозападно оријентисан. Такви људи су увек опасни и са њима морате бити на опрезу”, навео је Томић.Томић тврди да Вучић држи под „строгом контролом” неке београдске медије, а да мекше или тврђе контролише и све остале– „Вечерње новости”, „Политику”, „Блиц”...„Не знам да ли то чини Вучић лично, али знам да свакодневно њему блиски људи уређују 90 процената свих медија у Србији”, рекао је он, наводећи како је „најневероватније од свега то што грађани Србије не да нису казнили такво понашање него су га наградили”.Уз овај интервју, „Дани” на две стране доносе и ауторски текст новосадског новинара Динка Грухоњића „Шминкање монструма”. Наслов се односи на политички преображај Александра Вучића, за ког аутор каже да „патолошки нарцисоидно” ужива у сопственој популарности.Душанка Станишићобјављено: 27.03.2014.
bergasa19 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Smajlovićka i politika doživljavaju novu mladost. Lepo im se poklopila ruska aneksija i ovaj tupan protiv tupana haški proces.
Turnbull Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) U današnjem kulturnom dodatku objavljena antisemitska paškvila ludog Nebojše Vasovića na celoj jednoj strani. Way to go team Smajlović! Edited April 5, 2014 by Turnbull
Recommended Posts