October 4, 200816 yr ni ja nisam čuo za peradarij... postoji drugo rešenjeedit: ne refreshujem na vreme... jeste draperija Edited October 4, 200816 yr by Al-Khwarizmi
October 4, 200816 yr Lj N T Z S A U O BMa kakva LjUBAZNOST, preotimam ovu rukavicu... -_- T J T O I P S O APOSTOJATIČ A S N A D R I P
October 4, 200816 yr G, I, P, E, V, I, Č, N, N.pingvinčeC I T I R A M R V Edited October 4, 200816 yr by Al-Khwarizmi
October 4, 200816 yr Author ja ne znam kako se ovo igra Ех, шта да се ради кад неки (са акцентом на „неке”) овде причају о љубазности, а уместо да љубазно одговоре на ово питање, они (са акцентом на „оне”) само се свађају.Најбоље да погледаш Правилник на вр’ прве стране.inkasantiĆ E Š A N U M I Č
October 4, 200816 yr NAMUČIĆEš... Ć E š A N U M I ČНајбоље да погледаш Правилник на вр? прве стране......osim ako je neko drugo rešenje.
October 4, 200816 yr Најбоље да погледаш Правилник на вр? прве стране......osim ako je neko drugo rešenje.Moje "rešenje" je bilo šala, čisto igranje slovima... Zato i nisam zadao novu reč. Nisam očekivao da će nekome ko je GNU + KER trebati objašnjenje...
October 4, 200816 yr inkasantiĆ E š A N U M I Črješenje:VELIKI ĆUMEZ ! zadatak:C R K N U O S E T Edited October 4, 200816 yr by VIOLA