Al-Khwarizmi Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 (edited) ni ja nisam čuo za peradarij... postoji drugo rešenjeedit: ne refreshujem na vreme... jeste draperija Edited October 4, 2008 by Al-Khwarizmi
Al-Khwarizmi Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Lj N T Z S A U O BMa kakva LjUBAZNOST, preotimam ovu rukavicu... -_- T J T O I P S O APOSTOJATIČ A S N A D R I P
kengur Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Č A S N A D R I Pnadam se da nije SPRDAČINA.G, I, P, E, V, I, Č, N, N.
Al-Khwarizmi Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 (edited) G, I, P, E, V, I, Č, N, N.pingvinčeC I T I R A M R V Edited October 4, 2008 by Al-Khwarizmi
slepa živana Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 citiraš, citiraš? :)MRCVARITIR M A R E P I J E
Waldorf Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 ja ne znam kako se ovo igra Ех, шта да се ради кад неки (са акцентом на „неке”) овде причају о љубазности, а уместо да љубазно одговоре на ово питање, они (са акцентом на „оне”) само се свађају.Најбоље да погледаш Правилник на вр’ прве стране.inkasantiĆ E Š A N U M I Č
kengur Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 NAMUČIĆEš... Ć E š A N U M I ČНајбоље да погледаш Правилник на вр? прве стране......osim ako je neko drugo rešenje.
Quizmaster Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Најбоље да погледаш Правилник на вр? прве стране......osim ako je neko drugo rešenje.Moje "rešenje" je bilo šala, čisto igranje slovima... Zato i nisam zadao novu reč. Nisam očekivao da će nekome ko je GNU + KER trebati objašnjenje...
VIOLA Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 (edited) inkasantiĆ E š A N U M I Črješenje:VELIKI ĆUMEZ ! zadatak:C R K N U O S E T Edited October 4, 2008 by VIOLA
Recommended Posts