October 3, 200816 yr šta je bilo ono aaarstttu? Rešenje za koje pitaš bilo je QWERTZUIOP, ili u prevodu - tastatura :)
October 3, 200816 yr n n a a m i i i rDakle, zaboravimo na reč ANIMIRANI i vratimo se na nerešeni zadatak:V, A, L, P, E, N, S, O, T Edited October 3, 200816 yr by Quizmaster
October 3, 200816 yr Author Imao sam u vidu i ove enigmatske trikove, ali odredba igre br. 4 zahteva opštepoznatost zadate reči, koju je zakonodovac objasnio ovako: -----------------------------------------------------------------------------------Критеријум општепознатости – да ли бих ту реч употребио/ла у свакодневном говору, без страха да ћу деловати смешно у сопственим очима, или да ће ме због ње неко зачуђено погледати? -----------------------------------------------------------------------------------Prema tome, REŠENJE SE NE PRIZNAJE!!! Пошто је у нас нормално да законодавац буде изнад закона, ја ћу да се правим да је једна од оних силних запета заправо апостроф, па за коначно решење проглашавам:ПЛАВЕТНОС’
October 3, 200816 yr Author Не признаје се, Њалдорфе, муфљузу матори! Edited October 3, 200816 yr by Waldorf
October 3, 200816 yr Author Добро, ја сам само пробао... да видим како изгледа...А сад озбиљно: ово је, по мени, до сада понајбоља постављена реч. Мастерска.АпсолвентК А Т Н Е С П А Р
October 3, 200816 yr Пошто је у нас нормално да законодавац буде изнад закона, ја ћу да се правим да је једна од оних силних запета заправо апостроф...Hm, je l' to đaurski Pravilnik, tj. zajednička slika nagog tela (opšti akt), zreo za amandmane?
October 3, 200816 yr Author Hm, je l' to đaurski Pravilnik, tj. zajednička slika nagog tela (opšti akt), zreo za amandmane?Као што видиш није. Једно моје „ја” покушало је да протури, али је у датој ситуацији оно друго „ја” испало јаче (нисам ја крив што је схизофренија легитиман пројавни облик у оквиру /пара/психопатологије). Ништа, изгледа да ћемо морати да чекамо 100 дана (па нисмо ни ми најгори, кад човек погледа коме све не гледају кроз прсте 100 дана).К А Т Н Е С П А Р
October 4, 200816 yr prozaičnaJ, A, R, E, R, A, P, I, DJa sam čula za akvarij i terarij, ali da ima PERADARIJ, nisam čula Znam samo za PERADARNIK . Vjerovatno ima i neko drugo rješenje.
October 4, 200816 yr Добро, ја сам само пробао... да видим како изгледа...А сад озбиљно: ово је, по мени, до сада понајбоља постављена реч. Мастерска.АпсолвентК А Т Н Е С П А РA tako, dakle, Njaldorfe !!?? Za vrijeme mog odsustva proglasio si najbolju riječ !!?? Je li to fino do tebe!!?? Za odbranu svoje časti, prisiljena sam baciti rukavicu : Lj N T Z S A U O BE hajd sad, mutikasho, ocijeni !