April 30, 201113 yr Blic saznajeDabogda im huligani silovali familiju. Serem ti se u nezavisno sudstvo.
April 30, 201113 yr hoce li sad huligani biti zadovoljni ili ce traziti oslobadjajucu presudu i nadoknadu za pretrpljenu dusevnu bol pride?
April 30, 201113 yr Odlicna lekcija za sve policajce - kad ih sledeci put napadnu huligani, treba da im pucaju u glavu. Ako ih tuze posle toga, neka angazuju Borislava Borovica. Crnogorska doktrina.
April 30, 201113 yr Odlicna lekcija za sve policajce - kad ih sledeci put napadnu huligani, treba da im pucaju u glavu. Ako ih tuze posle toga, neka angazuju Borislava Borovica. Crnogorska doktrina.+100
April 30, 201113 yr Ladno su dočekali Pravdu Za Uroša. :("Veštaci su utvrdili da Mišić nije prineo baklju ustima Trajkoviću u vreme napada, što je bila tvrdnja tužilaštva i policije, jer bi napadnuti policajac u tom slučaju imao teške povrede na licu trajne prirode."
April 30, 201113 yr hoce li sad huligani biti zadovoljni ili ce traziti oslobadjajucu presudu i nadoknadu za pretrpljenu dusevnu bol pride?Не задовољни, него ће да крену диљем земље и да перу графите.
April 30, 201113 yr Odlicna lekcija za sve policajce - kad ih sledeci put napadnu huligani, treba da im pucaju u glavu. Ako ih tuze posle toga, neka angazuju Borislava Borovica. Crnogorska doktrina.X@Parsons: ova presuda je konacna Edited April 30, 201113 yr by Milogled Bluff
April 30, 201113 yr Pošto od nedavno ne postoji mogućnost da viša sudska instanca više puta ukida presude o istom predmetu da bi se vraćala nižem sudu na ponovno odlučivanje, sad je Apelacioni sud imao obavezu da donese pravnosnažnu presudu na suđenju koje je počelo u februaru ove godine.Poserem im se u usta svima.
April 30, 201113 yr "Veštaci su utvrdili da Mišić nije prineo baklju ustima Trajkoviću u vreme napada, što je bila tvrdnja tužilaštva i policije, jer bi napadnuti policajac u tom slučaju imao teške povrede na licu trajne prirode."pa to, plus je mislio da je grobar. pravda za urosa!!!
April 30, 201113 yr Pa ne, stvarno mi nije jasno kako su mogli okvalifikovati delo kao napad na sluzbeno lice ako nema dokaza da je znao da je u pitanju policajac. Ovo je takva lakrdija od presude na vise nivoa da nemam reci.
April 30, 201113 yr Pa ne, stvarno mi nije jasno kako su mogli okvalifikovati delo kao napad na sluzbeno lice ako nema dokaza da je znao da je u pitanju policajac. Ovo je takva lakrdija od presude na vise nivoa da nemam reci.Njemu su okarakterisali kao tesko ubistvo u pokusaju bas zato sto je pokusao da ubije sluzbeno lice u vrsenju poslova.Oko toga je i bilo dosta frke - da li je bio na zadatku ili ne.To je i bio smisao odbrane " mislio sam da je grobar - dakle nisam,mogao da mislim da je pandur, pa nije pokusaj teskog ubistva. Edited April 30, 201113 yr by Hamlet Strašni
April 30, 201113 yr "Veštaci su utvrdili da Mišić nije prineo baklju ustima Trajkoviću u vreme napada, što je bila tvrdnja tužilaštva i policije, jer bi napadnuti policajac u tom slučaju imao teške povrede na licu trajne prirode."Kako ovo može da ima ikakvog smisla? Zar nismo svi videli snimak i/ili stills na kom 1 Uroš gura baklju u lice 1 Grobaru? I zar nije bila tvrdnja tužilaštva da je ovaj uspeo da se odbrani tj. da je rukama skrene od lica, pa je zato samo pokušaj ubistva u pitanju?Meni to zvuči kao da neko kaže "svašta, kakav pokušaj ubistva kad ga je metak promašio".