Jump to content
IGNORED

vize, vize, vize, ze, ze, ze...

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

btw, sa bosanskim isto ne treba viza. 

Posted

Od 30. studenog 2024. do 31. prosinca 2025. godine hrvatski državljani, nositelji običnih putovnica, mogu bez vize ulaziti u NR Kinu u svrhu turizma, poslovnih/ privatnih posjeta, studentskih razmjena i konferencija te tranzita na razdoblje do 30 dana. Osobe koje ne ispunjavaju te uvjete i dalje trebaju vizu za ulazak u NR Kinu.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Evo jedna malo neuobicajena viza :)

TM_visa.jpeg.47ec0b35a365f918b60b0e6c637667f7.jpeg

Edited by jms_uk
  • +1 1
  • Wub 2
  • Hvala 1
Posted
8 hours ago, jms_uk said:

Evo jedna malo neuobicajena viza :)

TM_visa.jpeg.47ec0b35a365f918b60b0e6c637667f7.jpeg

Ocemo izvestaj! Jel lud ko sto se prica?

Posted

Viza na 5 dana 😐 Ali dobro, pretpostavljam da im je frka od silnih ilegalaca iz UK...

Meni je jedna od tužnijih uspomena iz tužnih devedesetih mađarska viza na 3 dana, dovoljno da se ode na Mejdene u Debrecen i vrati (pod uslovom da raspali autobus ne crkne)... Baš sam se osetio poniženo, bedan osećaj koji me i inače uvek obuzme kad vadim neku vizu (srećom, sve ređe mi trebaju). Sećam se i obaveštenja na sajtu danske ambasade od onomad, jedna rečenica tipa: "Za državljane Jugoslavije ne izdajemo vize".

• Tužno 1
Posted

Ja isto ne idem nigde gde mi treba viza (osim ako je ne vade agencije). Traume i ponizenje pre Sengena...

Posted
17 minutes ago, papapavle said:

Viza na 5 dana 😐 Ali dobro, pretpostavljam da im je frka od silnih ilegalaca iz UK...

Meni je jedna od tužnijih uspomena iz tužnih devedesetih mađarska viza na 3 dana, dovoljno da se ode na Mejdene u Debrecen i vrati (pod uslovom da raspali autobus ne crkne)... Baš sam se osetio poniženo, bedan osećaj koji me i inače uvek obuzme kad vadim neku vizu (srećom, sve ređe mi trebaju). Sećam se i obaveštenja na sajtu danske ambasade od onomad, jedna rečenica tipa: "Za državljane Jugoslavije ne izdajemo vize".

Pocetkom 2000toh imam pozivno pismo iz CH za intervju za doktorat dana tog i tog, ja lepo dajemo pozivno pismo u ambasadi, oni mi lepo izdaju vizu na jedan dan :wacko:

• Haha 1
Posted
On 13.12.2024. at 7:50, papapavle said:

To je se nastavilo i 2000-ih, do belog Sengena...

Jednocifreni (3-5-7) odobreni dani boravka u vizama 2002-2009: Francuska, Holandija, Austrija, Madjarska (x2), Rumunija...

XH4zeX5.jpeg

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Moja žena je 11 meseci živela u Srbiji 1999-2000 na vizi od 7 dana. Svakog ponedeljka u Savsku ...

Situacija malo za sliku Mela Gibsona i krvavog Isusa.