Jump to content
IGNORED

vize, vize, vize, ze, ze, ze...

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
u jar konzulatu u minhenu su potpuno sludjeni ovom novim zakonom.ja sam juce dobio vizu i to na 11 dana. multientry. :rolf:
neka si se javio <_<
Posted

dobih uk vizu + platila 10.900 RSD (na osnovnoh 100 eura) za ubrzanu proceduru po kojoj ti vrate dokumenta za tri dana, posto gospoda drze pasos do 15 radnih dana, a ja moram putovat dalje. jos imaju i uslugu da ti posalju obavestenje sms-om koju ti naplate 120 din!pohlepni smradovi imperijalisticki <_<jedva cekam da stignem u lodnon :wub:

Posted
dobih uk vizu + platila 10.900 RSD (na osnovnoh 100 eura) za ubrzanu proceduru po kojoj ti vrate dokumenta za tri dana, posto gospoda drze pasos do 15 radnih dana, a ja moram putovat dalje. jos imaju i uslugu da ti posalju obavestenje sms-om koju ti naplate 120 din!pohlepni smradovi imperijalisticki <_<jedva cekam da stignem u lodnon :wub:
Hoces biti tu za izbore?
Posted

za izbore sam u srbiji (do pola dana), u londonu sam tek 20. maja

Posted
neka si se javio <_<
nisam ni za q bio ovih dana. prehlada me razbila. cak sam i cajeve pio :isuse:
  • 3 weeks later...
Posted
jedini detalj je da je sredinom godine to okupljanje na kome se odlucuje i da ce tad i da odluce, nista drugo ne znam. izvor, da ponovim, bas dobar.
Ima li neki update za ovo? Sredina godine je tu...
Posted

nema :( i ja se skoro setila, a nikako da navatam izvor da pitam sta bi s tim. ako ce i da rade nece pre izbora i olimpijade. za svaki slucaj.

• 5 weeks later...
Posted

Jos jedna:

Od 08. maja o.g. drzavljani R.Srbije su izuzeti od obaveze pribavljanja vize za Republiku Panamu, ali je potrebno kupiti turisticku kartu po dolasku na medjunarodni aerodrom Tokumen u Panami. Za vise informacija, potrebno kontaktirati Ambasadu Paname u Austriji.
Posted

Super, sad ne moram da obilazim Južnu Ameriku kad plovim za Tahiti...

Posted
Super, sad ne moram da obilazim Južnu Ameriku kad plovim za Tahiti...
Direktno kroz kanal...
Posted

Sta treba od dokumentacije za juznoafricku vizu i gde se to dobija posto mislim da nemaju ambasadu u Beogradu?

Posted

Bio Bec nekada, ne znam da li je i sada. Imas na ovoj temi info od pre 2 godine [WorldCup]...

Posted

Mislim da je agencija Golden Phoenix il' tako neko glupo ime.Das im pasos, rezervacije i to, oni salju sve u ambasadu u Atini i uzmu ti 25 evra za uslugu cini mi se. Tako je bilo pred SP 2010.Ima detaljnije na temi o JAR, mislim da je to u arhivi WC2010 pdf-a.

Posted
Sta treba od dokumentacije za juznoafricku vizu i gde se to dobija posto mislim da nemaju ambasadu u Beogradu?
turisticka ili poslovna?