Jump to content

vize, vize, vize, ze, ze, ze...

Featured Replies

u jar konzulatu u minhenu su potpuno sludjeni ovom novim zakonom.ja sam juce dobio vizu i to na 11 dana. multientry. :rolf:
neka si se javio <_<

dobih uk vizu + platila 10.900 RSD (na osnovnoh 100 eura) za ubrzanu proceduru po kojoj ti vrate dokumenta za tri dana, posto gospoda drze pasos do 15 radnih dana, a ja moram putovat dalje. jos imaju i uslugu da ti posalju obavestenje sms-om koju ti naplate 120 din!pohlepni smradovi imperijalisticki <_<jedva cekam da stignem u lodnon :wub:

dobih uk vizu + platila 10.900 RSD (na osnovnoh 100 eura) za ubrzanu proceduru po kojoj ti vrate dokumenta za tri dana, posto gospoda drze pasos do 15 radnih dana, a ja moram putovat dalje. jos imaju i uslugu da ti posalju obavestenje sms-om koju ti naplate 120 din!pohlepni smradovi imperijalisticki <_<jedva cekam da stignem u lodnon :wub:
Hoces biti tu za izbore?

za izbore sam u srbiji (do pola dana), u londonu sam tek 20. maja

neka si se javio <_<
nisam ni za q bio ovih dana. prehlada me razbila. cak sam i cajeve pio :isuse:
  • 3 weeks later...
jedini detalj je da je sredinom godine to okupljanje na kome se odlucuje i da ce tad i da odluce, nista drugo ne znam. izvor, da ponovim, bas dobar.
Ima li neki update za ovo? Sredina godine je tu...

nema :( i ja se skoro setila, a nikako da navatam izvor da pitam sta bi s tim. ako ce i da rade nece pre izbora i olimpijade. za svaki slucaj.

• 5 weeks later...

Jos jedna:

Od 08. maja o.g. drzavljani R.Srbije su izuzeti od obaveze pribavljanja vize za Republiku Panamu, ali je potrebno kupiti turisticku kartu po dolasku na medjunarodni aerodrom Tokumen u Panami. Za vise informacija, potrebno kontaktirati Ambasadu Paname u Austriji.

Super, sad ne moram da obilazim Južnu Ameriku kad plovim za Tahiti...

Super, sad ne moram da obilazim Južnu Ameriku kad plovim za Tahiti...
Direktno kroz kanal...

Pa to :D

Sta treba od dokumentacije za juznoafricku vizu i gde se to dobija posto mislim da nemaju ambasadu u Beogradu?

Bio Bec nekada, ne znam da li je i sada. Imas na ovoj temi info od pre 2 godine [WorldCup]...

Mislim da je agencija Golden Phoenix il' tako neko glupo ime.Das im pasos, rezervacije i to, oni salju sve u ambasadu u Atini i uzmu ti 25 evra za uslugu cini mi se. Tako je bilo pred SP 2010.Ima detaljnije na temi o JAR, mislim da je to u arhivi WC2010 pdf-a.

Sta treba od dokumentacije za juznoafricku vizu i gde se to dobija posto mislim da nemaju ambasadu u Beogradu?
turisticka ili poslovna?