Arkadija Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zapravo sam hteo plasticnije reci da se ne moze i ne sme Supernatural poistovetiti sa prvih desetak epizoda iz prvog serijala, a sto se cesto desava, jer to je direktna vuglarizacija na vise nivoa ovog svojevrsnog sakramenta i ljudi koji se celom oposumu ponizno klanjaju. ;)Pa ni te prve epizopde nisu loše, sticajem okolnosti ,letos dok sam bila na odmoru, naletela sam na opskurnom kanalu Pink family na reprizu 1. sezone,i ponovo odgledala desetak epizoda. Naravno priča se još nije razradila,likovi se nisu uhodali, mada je potencijal uočljiv. Zato se nikako ova serija ne može podvesti u popodnevnu zanimaciju za decu.Još jednom sam odgledala ovu poslednju, stvarno je extra.Braća Vinčester :wub:
mandingo Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ne gasite video odmah po zavrsetku serije... Nije dosta sto Supernatural odvaljuje samo tako, nego sad su poceli da podjebavaju i ostale serije...
nixolaus Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 (edited) A vec sam se uplasio da si ispalio najstrasniji spojler bez upozorenja. :PJedva (ne)cekam kraj epizode. Edited October 9, 2009 by nixolaus
Cruella De Ville Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 (edited) kakva eksplicitna po( r )uka o stetnosti obozavanja idola i lozenja na selebritije, s posebnim osvrtom na obracun s istim! sjajan kasting, nema sta ^_^ Edited October 9, 2009 by Cruella De Ville
Filipenko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dekapitirana Paris Hilton :Hail:I sama ideja da je Paris Hilton balkanski šumski bog Leši, koji se hrani krvlju svojih obožavatelja... Jbt, kakav vrh!
Filipenko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 (edited) ...dupal post... Edited October 9, 2009 by Filipenko
freakns Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dekapitirana Paris Hilton :Hail:I sama ideja da je Paris Hilton balkanski šumski bog Leši, koji se hrani krvlju svojih obožavatelja... Jbt, kakav vrh!"not since they cut down my forest and build yugo plant" :lol:
Arkadija Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 "not since they cut down my forest and build yugo plant" :lol: Šta reći, sem :Hail:
nixolaus Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ljudi, pa ja sam otprilike iz tog reona, sto me cini do muda ponosnim. -_- Supernatural senci konture moje zivotne dubine
mandingo Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 (edited) Pa, greota je ovu epizodu ostaviti bez komentara.... :Hail: Dr. Sexy M.D. i CSI Caruso style. Genijalno. Edited November 6, 2009 by mandingo
freakns Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pa, greota je ovu epizodu ostaviti bez komentara.... :Hail: Dr. Sexy M.D. i CSI Caruso style. Genijalno.jedna od najjacih epizoda koje su uradili! umro sam od smeha kada Dean popizdi na naocare
Arkadija Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pa, greota je ovu epizodu ostaviti bez komentara.... :Hail: Dr. Sexy M.D. i CSI Caruso style. Genijalno.Ne pamtim kada me je nešto tako razveselilo kao Dr Sexy i dr Elen Pikolo :lol: :lol:
nixolaus Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cela epizoda je genijalna. I komicni i ozbiljni delovi.
Filipenko Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jbt, da li je moguće Kakva epizoda, tek sad je odgledah.
Аврам Гојић Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Na polovini druge sezone sam. Sve ste u pravu bili.
Recommended Posts