October 4, 200915 yr Zapravo sam hteo plasticnije reci da se ne moze i ne sme Supernatural poistovetiti sa prvih desetak epizoda iz prvog serijala, a sto se cesto desava, jer to je direktna vuglarizacija na vise nivoa ovog svojevrsnog sakramenta i ljudi koji se celom oposumu ponizno klanjaju. ;)Pa ni te prve epizopde nisu loše, sticajem okolnosti ,letos dok sam bila na odmoru, naletela sam na opskurnom kanalu Pink family na reprizu 1. sezone,i ponovo odgledala desetak epizoda. Naravno priča se još nije razradila,likovi se nisu uhodali, mada je potencijal uočljiv. Zato se nikako ova serija ne može podvesti u popodnevnu zanimaciju za decu.Još jednom sam odgledala ovu poslednju, stvarno je extra.Braća Vinčester :wub:
October 9, 200915 yr Author Ne gasite video odmah po zavrsetku serije... Nije dosta sto Supernatural odvaljuje samo tako, nego sad su poceli da podjebavaju i ostale serije...
October 9, 200915 yr A vec sam se uplasio da si ispalio najstrasniji spojler bez upozorenja. :PJedva (ne)cekam kraj epizode. Edited October 9, 200915 yr by nixolaus
October 9, 200915 yr kakva eksplicitna po( r )uka o stetnosti obozavanja idola i lozenja na selebritije, s posebnim osvrtom na obracun s istim! sjajan kasting, nema sta ^_^ Edited October 9, 200915 yr by Cruella De Ville
October 9, 200915 yr Dekapitirana Paris Hilton :Hail:I sama ideja da je Paris Hilton balkanski šumski bog Leši, koji se hrani krvlju svojih obožavatelja... Jbt, kakav vrh!
October 11, 200915 yr Dekapitirana Paris Hilton :Hail:I sama ideja da je Paris Hilton balkanski šumski bog Leši, koji se hrani krvlju svojih obožavatelja... Jbt, kakav vrh!"not since they cut down my forest and build yugo plant" :lol:
October 11, 200915 yr "not since they cut down my forest and build yugo plant" :lol: Šta reći, sem :Hail:
October 11, 200915 yr Ljudi, pa ja sam otprilike iz tog reona, sto me cini do muda ponosnim. -_- Supernatural senci konture moje zivotne dubine
November 6, 200915 yr Author Pa, greota je ovu epizodu ostaviti bez komentara.... :Hail: Dr. Sexy M.D. i CSI Caruso style. Genijalno. Edited November 6, 200915 yr by mandingo
November 7, 200915 yr Pa, greota je ovu epizodu ostaviti bez komentara.... :Hail: Dr. Sexy M.D. i CSI Caruso style. Genijalno.jedna od najjacih epizoda koje su uradili! umro sam od smeha kada Dean popizdi na naocare
November 7, 200915 yr Pa, greota je ovu epizodu ostaviti bez komentara.... :Hail: Dr. Sexy M.D. i CSI Caruso style. Genijalno.Ne pamtim kada me je nešto tako razveselilo kao Dr Sexy i dr Elen Pikolo :lol: :lol: