May 21, 201410 yr Da, već znamo i ko će biti glavni negativac u sledećoj sezoni. Odmah sam se setio Bafi. Vrlo zanimljiv preokret, ko će sada da čeka sledeću sezonu? Inače, cela sezona je bila đene-đene. Mislim, braća su sastavni deo života, ali kada bismo glumili objektivnost, bilo je praznog hoda. No, meni i dalje šesta sezona ostaje kao jedina baš slaba.
May 22, 201410 yr Dobar kraj. :) Falilo je malo vise glavne price ove sezone sto jes jes. Nadam se da 10-a sezona nije i poslednja. Volio bih da su na pola puta... :D
May 29, 201410 yr sad sam zavrsio devetu sezonu. Pa ne znam,....nešto su mi preterali u recikliranju, plus, klifhenger posle 9 sezona je malo previše....... ja ću u svakom slučaju odgledati i sledeću al mi malo onako..... PS Krauli rula ko i obično.....jedan od najboljih negativaca ever - dijalozi sa sinom su mu...
June 3, 201410 yr Krauli! Ah... Totalno im je ukrao show! Mislim da sledeća sezona obećava. Bar sudeći prema tome kako je ova završena...
June 3, 201410 yr http://en.wikipedia.org/wiki/Supernatural:_Bloodlines Valjda ovo. Gledas li i dalje SN?
June 3, 201410 yr Naravno. Preporučujem BD Remux, 1080p, nekih 120-130 GB po sezoni. Ono će da bude spinof? Urbani monstrum Kum 2? Pa ja uverljivije glumim zajebanog crnca huntera od onog crnčeta od 35 kila sa kostima.
September 5, 201410 yr deseta sezona? kako su uspeli da ga tako razvuku i toliko opstanu? Edited September 5, 201410 yr by Ravanelli