February 28, 201411 yr Braca se vratila! Milo mi je da su opet dosli na glavnu pricu - andjele. I meni, mada je ova bila nekako spora. Nije da se žalim, samo primećujem.
May 2, 201410 yr Dean: You’re with me, Romeo.David: Sounds good, Buffy. :lol: Najbolja epizoda u sezoni! Cikago, zabranjena ljubav i Fredi Kruger. :D
May 2, 201410 yr Meni nije baš najbolja zato što nije baš Supernatural. Ovo je priprema za spin off koji jedva čekam.
May 2, 201410 yr Kakav spin off? A dobro skrenuli su sa glavne teme, ali cijela sezona je vise u duhu prve sezone nego pravog Supernaturala.
May 2, 201410 yr Spremaju spin off, stara vest. Bloodlines ili tako nekako. edit: Ovo je bila priprema, spin of treba da se dešava u Čikagu, a sada smo videli početke postavke toga - porodice čudovišta, zabranjene ljubavi, trte-mrte. Edited May 2, 201410 yr by Lrd
May 3, 201410 yr Ja nisam odgledala nijednu posle pauze. Uredno ih gomilam pa cu da ih odgledam preko leta, kada inace ima manjak serija. Послато са U8815 користећи Тапаток 2
May 9, 201410 yr Vratili su se na glavnu pricu. Demoni su rjeseni, jos su ostali andjeli i za njih imamo dvije epizode do kraja sezone. Ja zadovoljan. :)