MiddleClass Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Braca se vratila! Milo mi je da su opet dosli na glavnu pricu - andjele. Link to comment
Lrd Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Braca se vratila! Milo mi je da su opet dosli na glavnu pricu - andjele. I meni, mada je ova bila nekako spora. Nije da se žalim, samo primećujem. Link to comment
Lrd Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ghostfacerci misle isto što i ja: koga briga šta misli neko ko nema ni twitter. Link to comment
Lrd Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Odlična epizoda. A imali smo i bodenje u venu dok svira Velvet Underground. :D Link to comment
MiddleClass Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Dobra epizoda. Steze se obruc oko Abadon. Link to comment
MiddleClass Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Dean: You’re with me, Romeo.David: Sounds good, Buffy. :lol: Najbolja epizoda u sezoni! Cikago, zabranjena ljubav i Fredi Kruger. :D Link to comment
Lrd Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Meni nije baš najbolja zato što nije baš Supernatural. Ovo je priprema za spin off koji jedva čekam. Link to comment
MiddleClass Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Kakav spin off? A dobro skrenuli su sa glavne teme, ali cijela sezona je vise u duhu prve sezone nego pravog Supernaturala. Link to comment
Lrd Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 (edited) Spremaju spin off, stara vest. Bloodlines ili tako nekako. edit: Ovo je bila priprema, spin of treba da se dešava u Čikagu, a sada smo videli početke postavke toga - porodice čudovišta, zabranjene ljubavi, trte-mrte. Edited May 2, 2014 by Lrd Link to comment
MiddleClass Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Nece biti sa ovom dvojicom glavnih glumaca naravno? Link to comment
Arkadija Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Ja nisam odgledala nijednu posle pauze. Uredno ih gomilam pa cu da ih odgledam preko leta, kada inace ima manjak serija. Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Link to comment
MiddleClass Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Vratili su se na glavnu pricu. Demoni su rjeseni, jos su ostali andjeli i za njih imamo dvije epizode do kraja sezone. Ja zadovoljan. :) Link to comment
Recommended Posts