B_B Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Nadam se da ce do kraja sezone pocetna spica opet da pozeleni (barem pocrveni).
pp34 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nije im bilo malo ovo skakanje levo-desno izmedju univerzuma, nego ce sad da skacu i napred-nazad izmedju vremena:Dto smo odavno utvrdili. kad ne znaju sta ce, aj da skakucemo po vremenu...
gervasius twinkleminkleson Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Solidna epizoda. Sto se tice skokova u vremenu, bla, ako su skakali kroz univerzume i vremenske tokove, sto ne bi i kroz vrijeme :)Nego, jel josh neko poskocio kad su pomenuli broj 108? :)
Arkadija Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Nego, jel josh neko poskocio kad su pomenuli broj 108? :)Jel misliš na 108 potencijalnih izdajnika u redovima onostranog Frindž Divižna?Već si video kako neko ukucava brojeve na svakih 108 minuta :lol:
gervasius twinkleminkleson Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 (edited) Aha :D Edited April 16, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Filipenko Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Jbt više se priča o tizeru za sledeću epizodu...
Feindouno Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Dajte neki kalendar emitovanja epizoda ili nesto, ne znam gdje sam stao prosle godine
Lrd Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Pa SAD sam se tek setio! Dejvid Robert Džons je bio Morijarti u ovom poslednjem Šerloku! Kakav sam genije, trebalo mi je oko sedam meseci. Dajte neki kalendar emitovanja epizoda ili nesto, ne znam gdje sam stao prosle godine Izvol'te.
pp34 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Solidna epizoda. Sto se tice skokova u vremenu, bla, ako su skakali kroz univerzume i vremenske tokove, sto ne bi i kroz vrijeme :)Nego, jel josh neko poskocio kad su pomenuli broj 108? :)zar nisu na kraju, recimo, drugog serijala imali neki skok u buducnost? neki opsti haos gde su pitra ubacili da vidi sta se desava. valjda olivijina cerka je bila tamo!? il sam is3povao
pp34 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 uh sto mrzim flash forwarde i hi tech iz buducnosti... jel ova epizoda najava za sledeci serijal? bas ga zasrase
Lrd Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Meni je epizoda odlična, samo što istina da ima neočekivni megaobrt u mitologiji ispričan kroz telop u prvih 10 sekundi i potpuno preskoči sve do sada, ali baš vozi. A tu je i Dezmond iz Losta. Samo, Šta dalje? Oni nisu skakali kroz vreme, nego su u amberu ostali 20 godina i sad nema nazad. Da li će se preostale tri epizode baviti borbom sa obzerverima i kraj? Šta onda sa Dejvidom Robertom Džonsom? Gde su šejpšifteri u budućnosti? Da li obzerveri i Džons imaju veze? Šta ako dobiju još jednu sezonu? Ostaće u budućnosti ili će nešto da smuljaju da se vrate kroz vreme? Ko sam ja? Ko si ti? Odakle dolazimo? Kuda idemo? Šta je to svemir? Zilion pitanja. I kul mi je što su obzerveri zli. E, i ne zna, zašto pisci ne vole Brojlsa. Ili je izdajnik, ili gine, ili beskičmenjak, ili sluga režima.
B_B Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 (edited) Samo, Šta dalje? Oni nisu skakali kroz vreme, nego su u amberu ostali 20 godina i sad nema nazad. Da li će se preostale tri epizode baviti borbom sa obzerverima i kraj? Šta onda sa Dejvidom Robertom Džonsom? Gde su šejpšifteri u budućnosti? Da li obzerveri i Džons imaju veze? Šta ako dobiju još jednu sezonu? Ostaće u budućnosti ili će nešto da smuljaju da se vrate kroz vreme? Ko sam ja? Ko si ti? Odakle dolazimo? Kuda idemo? Šta je to svemir? Zilion pitanja. I kul mi je što su obzerveri zli. E, i ne zna, zašto pisci ne vole Brojlsa. Ili je izdajnik, ili gine, ili beskičmenjak, ili sluga režima. Pa moraju valjda popuniti i pricu do 2015.. I sta je bilo sa drugim univerzumom u ovoj buducnosti? Ili sam nesto propustio.I odakle Bell u 2015., tj. sta se desilo sa njim u alternativnoj peterfree sadasnjosti? Ne sjecam se da su tematizirali njegovu sudbinu. Edited April 21, 2012 by B_B
jms_uk Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Šta dalje? Oni nisu skakali kroz vreme, nego su u amberu ostali 20 godina i sad nema nazad. Da li će se preostale tri epizode baviti borbom sa obzerverima i kraj? Šta onda sa Dejvidom Robertom Džonsom? Gde su šejpšifteri u budućnosti? Da li obzerveri i Džons imaju veze? Šta ako dobiju još jednu sezonu? Ostaće u budućnosti ili će nešto da smuljaju da se vrate kroz vreme? Ko sam ja? Ko si ti? Odakle dolazimo? Kuda idemo? Šta je to svemir? Zilion pitanja. I kul mi je što su obzerveri zli. E, i ne zna, zašto pisci ne vole Brojlsa. Ili je izdajnik, ili gine, ili beskičmenjak, ili sluga režima. Ne, naredne tri epizode su u "regularnoj" prici. Ova je izgleda bila izuzetak
Arkadija Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Moram da priznam da sam bila zatečena kad se završilo, jer sam pročitala da će preostale tri epizode biti u našem normalnom vremenu.Inače, odlična epizoda, ova devojka je odlično kastovana, jer je sličnost neverovatna, Volter po običaju razbija, agent Simon je Dezmond iz Losta, to je dovoljno.Na kraju, izgleda da je onaj Obzerver- Septembar bio upravu kada je rekao da Olivija mora umreti, ovde je nigde nema.
Recommended Posts