Kristian Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Meni je za sada serija zanimljiva, imao sam tu bojazan da ce biti rip off, X-files-a, ali hvala svevisnjem na tome pa nije ispalo tako. (barem dok se ne pojave vanzemaljci)Ludi profa Walter mi je ubedljivo najbolje odradjen lik, onakve transformacije iz luckastog cice naucnika, u smrtno ozbiljnog, osecao sam zmarce kako mi idu niz kicmu, da on zaista postoji, ne bih voleo da budem u istoj prostoriji sa njim.Ostatak ekipe mi je sasvim ok, Peter ima par nekih bezveze upada, ali mora neko da bude najgori cinik u ekipi.I zivo me interesuje sta nije u redu sa njim, nadam se da ce u skorijim epizodama oktriti nesto vise iz njegove proslosti...Drago mi je sto je glavna junakinja Olivia, jaka heroina, malo za promenu, i sto onako olako upija Walter-ove predloge za eksperimente, neko drugi bi ga najverovatnije oterao u tri lepe.Zanimljivo mi je sto su za promenu uradili da izgleda da megakorporacija stoji iza svih dogadjaja, a ne vlada i vojska, osvezavajuce je bas. :)
eye of the beholder Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) Prati li jos neko ovu seriju ...ako prati,skida li jos neko osim mene epizode sa "podsvesnim" slikama?mislim sta je ovo?prva drugau ovoj prvoj se lepo vide fetusi umesto koštica a u ovoj drugoj ..ništa ne vidim... Edited November 23, 2008 by eye of the beholder
najgori Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 zlatni presek ispod "vrata" konjica.fringe quotes:-pigeons should be able to hone into that signature.-Like the way they know how to fly south for the winter.:)))))))))
jms_uk Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 (edited) zlatni presek ispod "vrata" konjica.fringe quotes:-pigeons should be able to hone into that signature.-Like the way they know how to fly south for the winter.:)))))))))to su ti specijalni bostonski golubovi koji idu na Floridu :D Edited November 30, 2008 by jms_uk
Milosh76 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nije mi jasno sta se tu tacno desilo sa jabukom u sefu, ako je neko primetio, voleo bih objasnjenje? Inace lako je provaljivo da je u pitanju hipnoza i sve ono sto je matorac pricao u ludari, to se dalo provaliti 5 minuta pre nego sto je on ispricao. Epizodu 9 nisam jos gledao, ali verujem da ce biti neki nastavak ove, jer nije do kraja sve objasnjeno, posebno, sta je to "uspelo"!
eye of the beholder Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nije mi jasno sta se tu tacno desilo sa jabukom u sefu, ako je neko primetio, voleo bih objasnjenje? Inace lako je provaljivo da je u pitanju hipnoza i sve ono sto je matorac pricao u ludari, to se dalo provaliti 5 minuta pre nego sto je on ispricao. Epizodu 9 nisam jos gledao, ali verujem da ce biti neki nastavak ove, jer nije do kraja sve objasnjeno, posebno, sta je to "uspelo"!Kako ti nije jasno. Pa uzeo je jabuku iz sefa, kao da sefa nema ... Uspeo je da progura ruku kroz sef i da izvadi nesto (jabuku u ovom slucaju) i istog ...tj sa tom "frekfencijom" moci ce da prolaze kroz zidove. I ne, nije nastavljeno ....
eye of the beholder Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Zavrsi se ovo cudo ... ili ceo serijal ili pola serijalaPomislio sam da je mozda neko finale iz 2 dela, jok ....
mraki Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 (edited) Zavrsi se ovo cudo ... ili ceo serijal ili pola serijalaPomislio sam da je mozda neko finale iz 2 dela, jok ....ma svi odose na praznicne pauze, nove epizode tek negde u januaru, mozda i kasnije...kako god, zadnja koju sam ja odgledao je 7, ostatak taman za praznike.edit: po tv.com nastavak je 12. 2. Edited December 10, 2008 by mr@ki
morgana Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 EZTV kaze "on break til 2008-01-20"taman do obnove lostmanije
Takeshi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 taman do obnove lostmanijeI, kakav je konacni zakljucak, je l' 1 lostmanijak treba da gleda Fringe ili ne?
gervasius twinkleminkleson Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 I, kakav je konacni zakljucak, je l' 1 lostmanijak treba da gleda Fringe ili ne?moze, ali ne mora.
Takeshi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 moze, ali ne mora.Tako sam i mislio... mozda nekom drugom prilikom, trenutno prolazim finalnu fazu "In Treatment". -_-
Filipenko Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ko je ostao Lostoman nakon svega viđenog tamo ne treba da gleda ništa više.
gervasius twinkleminkleson Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 (edited) pa jes, bilo bi bolje da su ubacili nacrtane intergalaktichke gay vitezove Edited December 10, 2008 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts