freakns Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Fringe nastavlja da objasnjava. stvarno su oni ameri idioti kada ovo ne moze da postigne gledanost... Red Anna je hotty!
steins Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 eto navučen komentarima odavle odgledah prvu sezonu....i nako mi je, nit smrdi nit miriše...mnogo su se zapleli, od evil korporacija, preko vanzemaljaca do natprirodnog..teško mi je bilo da pohvatam u čem je zapravo fora ludi naučnik /koji mi je bio jedini interesantan lik u početku/ se već do pola sezone ubajatio sa svojim "ala sam lood, koliko sam lood" forama, a svi ostali likovi su šablon do šablona......poredjenje sa X filesom se nameće samo po sebi, od uvodne špice sa šakom / / pa nadalje.....sve u svemu, jednokratna zabava....
Roger Sanchez Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 eto navučen komentarima odavle odgledah prvu sezonu....i nako mi je, nit smrdi nit miriše...mnogo su se zapleli, od evil korporacija, preko vanzemaljaca do natprirodnog..teško mi je bilo da pohvatam u čem je zapravo fora ludi naučnik /koji mi je bio jedini interesantan lik u početku/ se već do pola sezone ubajatio sa svojim "ala sam lood, koliko sam lood" forama, a svi ostali likovi su šablon do šablona......poredjenje sa X filesom se nameće samo po sebi, od uvodne špice sa šakom / / pa nadalje.....sve u svemu, jednokratna zabava.... OFF WITH HIS HEAD!
Arkadija Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 OFF WITH HIS HEAD! Na lomaču sa njim.Inače, zbog onog njihovog praznika, ove nedelje nema epizode.
Feindouno Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Na lomaču sa njim.Inače, zbog onog njihovog praznika, ove nedelje nema epizode.Na lomaču sa njima
steins Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 OFF WITH HIS HEAD! nego, zna li iko, koja je fora sa onim slicicama sto se menjaju usred serije? To neki Rorsah ili sta?
Roger Sanchez Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 (edited) nego, zna li iko, koja je fora sa onim slicicama sto se menjaju usred serije? To neki Rorsah ili sta? Slažete se sa mnom, kolege frinđoljupci?@ steinsOk, sad si se ukopao bagerom, preostaje ti samo bušilica za naftu da bi mogao krenuti dublje. Edited November 28, 2010 by Roger Sanchez
steins Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 (edited) Slažete se sa mnom, kolege frinđoljupci?@ steinsOk, sad si se ukopao bagerom, preostaje ti samo bušilica za naftu da bi mogao krenuti dublje. ma nema problema, imam i bušilicu, i spreman sam za dalju penetraciju u sopstvenu glupost. No ipak bi voleo da mi objasniš u čemu je fora sa onim sličicama? Edited November 28, 2010 by steins
Roger Sanchez Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ma nema problema, imam i bušilicu, i spreman sam za dalju penetraciju u sopstvenu glupost. No ipak bi voleo da mi objasniš u čemu je fora sa onim sličicama?Postoji enciklopedi.a. To je ozbiljna znanost, capisci?
steins Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Postoji enciklopedi.a. To je ozbiljna znanost, capisci? holly shit
Arkadija Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 (edited) holly shit Zart si mislio da Frinđ može da se gleda tek tako??? :D :D :D Edited November 28, 2010 by Arkadija
pp34 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 (edited) steins .. izricem ti ukor razrednog stresine !cuti tamo i gledaj season 2 !edit : u ovoj pauzi odgledah sve epizode od prve do poslednje :Dfringe > lost - utoliko sto se od prve epizode zna o cemu se prica. ne izmisljaju se stvari u pokretu. kad se pogleda od pocetka, sve stvari koje nismo znali sta tacno znace, imaju smisla. za ralziku od losta ... primetio sam i da je muzika u prvih par epizoda, skoro ceo prvi serijal, ziv ocaj. neki odvratni action techno elektro kurac. posle su ga smirili sa laganijom muzikom bez brzih ritmova. Edited December 2, 2010 by 8-walker
steins Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 steins .. izricem ti ukor razrednog stresine !cuti tamo i gledaj season 2 !odgledah 2. sezonu....moram da kažem da je postalo zanimljivo...samo se nadam da neće preterati sa skakutanjem u 3.
pp34 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 pa nije ovo lost ! :)odgledah jucerasnju ... prilicno se sve nesto lepo desilo da bi bilo istinito ... sprema se bura
Recommended Posts