remedios Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 za one koji traze daleko kvalitetniju alternativu crnogorskim vinima (mislim na plantaze 13.jul) i ponudi MK kombinata tikves, miklosic (ovi sto valjaju cigare iz nisa) je uvezao kolicine makedonskog podruma "pivka". standardna solidna balkanska ponuda 3 bela (chardonnay, traminac i rizling) i nekoliko crnih (cabernet sauvignon, merlot i vranac), ...boldovano...naletela slucajno, setila se, i eto...bas prija
KristinaS Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 joj uzela malo bermeta iz 2003. godine fruškogorsi podrum irig samo čašu, neću višeuf ala je lepo
Аврам Гојић Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 shweppes tangerine. ne mogu da se odlucim da li je ili je .Moram pazljivije da pratim reklamnu kampanju, mozda ce mi advertajzeri pomoci da se okrenem na pravu stranu.
Lozac ugljena Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ne baš now, ali sam prilično natankiran špriceromal će da se spaaaavaaa...
FranziskaKafka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Gotovo svakodnevno zeleni caj sa limunom bez secera, a kad mi bas "opadne" secer dodam mu cedevitu od grejpa. Bas kao i sad.
LaRicca Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 (edited) Izdržala bez kafe tačno 35 dana! K'o bi reko... Najveća kafe-pauza od 1993. do danas.Sad ću da napravim jednu hladnu, slatku, gromovitu nesicu! :) Edited July 29, 2008 by LaRicca
FranziskaKafka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 (edited) Nisam odolela da OVOG puta ne kupim onaj caj sa djumbirom i crvenim narandzama. Onako... ima neki sastojak koji mi je malo prejak, al' to nikako nije djumbir - volEm ga u svim oblicima, narocito u kandiranom. I tako... srkucem ga vec dva dana (i sad, i sad). Edited August 1, 2008 by FranziskaKafka
Recommended Posts