Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Gatorade... `ladan, nema nista drugo na poslu.

Posted
za one koji traze daleko kvalitetniju alternativu crnogorskim vinima (mislim na plantaze 13.jul) i ponudi MK kombinata tikves, miklosic (ovi sto valjaju cigare iz nisa) je uvezao kolicine makedonskog podruma "pivka". standardna solidna balkanska ponuda 3 bela (chardonnay, traminac i rizling) i nekoliko crnih (cabernet sauvignon, merlot i vranac), ...
boldovano...naletela slucajno, setila se, i eto...bas prija
Posted
post-958-1216166961.jpgjoj uzela malo bermeta iz 2003. godine fruškogorsi podrum irig :wub: samo čašu, neću višeuf ala je lepo
Posted

shweppes tangerine. ne mogu da se odlucim da li je :wub: ili je :puke: .Moram pazljivije da pratim reklamnu kampanju, mozda ce mi advertajzeri pomoci da se okrenem na pravu stranu.

Posted

ne baš now, ali sam prilično natankiran špriceromal će da se spaaaavaaa...

• 2 weeks later...
Posted

Gotovo svakodnevno zeleni caj sa limunom bez secera, a kad mi bas "opadne" secer dodam mu cedevitu od grejpa. :blush: Bas kao i sad.

Posted (edited)

Izdržala bez kafe tačno 35 dana! K'o bi reko... Najveća kafe-pauza od 1993. do danas.Sad ću da napravim jednu hladnu, slatku, gromovitu nesicu! :)

Edited by LaRicca
Posted (edited)

Nisam odolela da OVOG puta ne kupim onaj caj sa djumbirom i crvenim narandzama. Onako... ima neki sastojak koji mi je malo prejak, al' to nikako nije djumbir - volEm ga u svim oblicima, narocito u kandiranom. :wub: I tako... srkucem ga vec dva dana (i sad, i sad).

Edited by FranziskaKafka