July 15, 200816 yr za one koji traze daleko kvalitetniju alternativu crnogorskim vinima (mislim na plantaze 13.jul) i ponudi MK kombinata tikves, miklosic (ovi sto valjaju cigare iz nisa) je uvezao kolicine makedonskog podruma "pivka". standardna solidna balkanska ponuda 3 bela (chardonnay, traminac i rizling) i nekoliko crnih (cabernet sauvignon, merlot i vranac), ...boldovano...naletela slucajno, setila se, i eto...bas prija
July 16, 200816 yr joj uzela malo bermeta iz 2003. godine fruškogorsi podrum irig samo čašu, neću višeuf ala je lepo
July 16, 200816 yr shweppes tangerine. ne mogu da se odlucim da li je ili je .Moram pazljivije da pratim reklamnu kampanju, mozda ce mi advertajzeri pomoci da se okrenem na pravu stranu.
July 27, 200816 yr Gotovo svakodnevno zeleni caj sa limunom bez secera, a kad mi bas "opadne" secer dodam mu cedevitu od grejpa. Bas kao i sad.
July 29, 200816 yr Izdržala bez kafe tačno 35 dana! K'o bi reko... Najveća kafe-pauza od 1993. do danas.Sad ću da napravim jednu hladnu, slatku, gromovitu nesicu! :) Edited July 29, 200816 yr by LaRicca
August 1, 200816 yr Nisam odolela da OVOG puta ne kupim onaj caj sa djumbirom i crvenim narandzama. Onako... ima neki sastojak koji mi je malo prejak, al' to nikako nije djumbir - volEm ga u svim oblicima, narocito u kandiranom. I tako... srkucem ga vec dva dana (i sad, i sad). Edited August 1, 200816 yr by FranziskaKafka