Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
moje novo otkrovenje...
jbt Hippi, od šoljice ovoga vileniš naredna četiri dana :huh:
Posted

trazila sam nesto sto nije ni kafa ni energy drink a da je ukusno i da me zdravo drzi budnu i veselu ujutru na poslu

Posted
Pijem Bečerovku.Utisak:deluje jače od pelinkovca, ali sladunjavija + više miriše na mukodin. Malo pali kad prolazi kroz grlo ali čim prođe razliva se toplota. Za sad je pozitivan utisak, javiću ako mi se smuči :)
Za svaku pohvalu, samo nije č nego h, onako tvrdo, kao ch kod Nemaca. Pije se dobro ohladjena.Pilsner Urquell, trenutno
Posted
valkira, zdruzena forumska nadanja da je vasa cednost ostala nenarusena nakon becherovke. pice poznato kao razlog legendarne neinhibiranosti mladje zenske ceske/slovacke populacije.
:wink: Isqusno.
Posted
trazila sam nesto sto nije ni kafa ni energy drink a da je ukusno i da me zdravo drzi budnu i veselu ujutru na poslu
liquid MDMA? cool.gif
Posted

sokice, upravo probala narandzu, limun, ananas + jos nesto sa dodatkom djumbiradosad antistres2 (kupina, crna ribizla, borovnica) najbolja kombinacija

• 2 weeks later...
Posted
liquid MDMA? cool.gif
tesko da ce to da je drzi zdravo budnom, al' ajde......ja sunuo koka kolu sa puno leda...i 1 cutty sark, u istoimenoj casi...a flajka stoji u frizu bar metar i po dana...med, mmm...
  • 3 weeks later...
Posted

Pivo (toceno sumnjivog kvaliteta) X Kajsija = Ko ne pije, nek` mu umre zena!

Posted

Burgundac iz omiljenog svratišta Džaje i Tozovca, godina 2006. Peglaju se neke vektorske ilustracije za istockphoto, pa je aophodno zadržati koncentraciju prilikom vršenja repetitivnih pokreta mišem i olovkom.

Posted

sreca te se jutrosnjejutro repetira nekoliko puta,do podne & beyond, udobreno aromatizovano zelenosvezom jabukovacomrenomiranog distilera christian drouina. zna li neko kakvog milanejabukosagrane/otadzhbinskog raki-dziju vrijednog paznje?

Posted

tonightsthenight!upropastavam se mitelost dimljenim slanim bademima, zalivam* endemskim oksimoronskim konjakom* i crnim cajem / e da ne utrne jezik prevremeno.___________* frankobritanska zabava za ljubitelje mehkanih rakija i ranojutarnjih organon.leptickih senzacija

• 2 weeks later...
Posted

suncana nedelja na obali reke Mozel:DSC02540.jpgspecijalno pivo koga nema u prodaji - pivo i 8% penushavog luxemurshkog vina (crement) izuzetno uspela kombinacija!osvezavajuce, vino je malo ublazilo gorchinu piva pa je pivo postalo pitkije, lakshe a da nije izgubilo na jachini

• 3 weeks later...
Posted

ostalo jos pola case Kovacevicevog Aureliusa i samo 1 jedina flasa u steku, i nema vise do sledeceg, ko zna kakvog :cry:

Posted

C?tes du Rh?ne Villages.Jbg, ponukala me Saveynikova priča o tome kako uspeva da izvuče ono najbolje iz igre Partizana, pa sad i ja pokušavam da primenim to na FKCZ :(