Zli Gli Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Jebem li ga, meni sinoc leglo k'o budali samar. I tih 75-85 dindzi je mozda u prodavnicama, mi platili 2 komada u kaficu 270.
Frank Pembleton Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Probao taj cider...Sta znam dok je bio dooobro hladan jos i moze da prodje , cim se umlacio ne lezi...Ali zeni je dojaja pice , vidim sta ce ovog leta da narucuje...Imam utisak da bi tako nesto moglo da se napravi recimo:belo vino+sok od jabuke+neka kisela ili soda...
Frank Pembleton Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 špricerTakođe, na terasi legao ko budali šamar...Nego koje vam je vino (ako vam je bitno) najbolje za špricerojku?
Аврам Гојић Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Belo, hladno a sad ozbiljno: jeftino vino je bolje. Ja cepam
pacey defender Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Uh, sutra će da se udara po špriceru samo tako. Odavno sam provalio da me pivo boli uglavu ako krenem da ga pijem pre 17h, naročito što će sutra biti pakleno toplo kako najavljuju. U vikendici će kotlić sutra da se priloži oko 11h, do 15h će da se pije blagi ledeni špricer u razmeri 2:1 u korist kišele, a onda će da se nagrne na klopu i onda ću da se presamitim u ćaletovoj mreži za ležanje između dve šljive. Milina u najavi. Btw, now drinking - Lav, par komada.
Frank Pembleton Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 baš mi reče gazza pre par dana da nema boljegE i ja se u mxiju zabuljio u ovo i razmišljam:Jel' ovo beše gaza preporučio?
Аврам Гојић Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Uh, sutra će da se udara po špriceru samo tako. Odavno sam provalio da me pivo boli uglavu ako krenem da ga pijem pre 17h, naročito što će sutra biti pakleno toplo kako najavljuju. U vikendici će kotlić sutra da se priloži oko 11h, do 15h će da se pije blagi ledeni špricer u razmeri 2:1 u korist kišele, a onda će da se nagrne na klopu i onda ću da se presamitim u ćaletovoj mreži za ležanje između dve šljive. Milina u najavi. A ja cu da radim ceo dan i povremeno pijem vodu.
renne Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 i ja sam sutra odlučio da roštiljam, žena dobila otkaz, jebem li ga, jednom se živi, ovi što ruše nadvožnjak, kako je krenulo i stan će da nam ruše (bahatost na delu) pa makar da zaginemo siti i napiti
maheem Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 sranje :( cheers za bolja vremena koja predstoje!nedostaju mi stare zidarske flajke...
Recommended Posts