yolo Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Stvarno nevidjeno mocan napitak. Zavrsio 2 flase dok sam bio u BG, onako lagano na terasi, uz Cohibu ma ne zajebaj, gde se ima skenderbeg 99 kupiti u bg (sem ako bg nije blgaria)?
WTF Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ma ne zajebaj, gde se ima skenderbeg 99 kupiti u bg (sem ako bg nije blgaria)?Ovo sto sam ja pio je kupljeno u Beogradu. Ne znam koja je godina, ne secam se da je bilo na flasi, a kutiju nisam video. Javicu ti kad saznam gde je tacno kupljeno.
WTF Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ima Skenderbeg i ovde, iako je radnja specijalizovana za ribu i plodove mora.
pt 2.0 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 (edited) sok od krusaka. edit. izvinjenje jabukama i šljivama. Edited June 12, 2011 by PointTaken
Zli Gli Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse pice.Naravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka.
Frank Pembleton Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse pice. Naravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka. Vidim da se snažno reklamira na TV, koja cena?
Čutura Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse piceNaravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka.Uopse mi nije lego, slatko-kiselo-vestacki ukus na jabuku, dok ne probam neki drugi da me eventualno demantuje za mene je cider 1 govno
maheem Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 +1probao pre par meseci i svideo mi se jer je izgleda bio extremno hladan. prošli vikend sam rešio da uzmem flašicu. otpio jedan gutljaj a sve ostalo ubacio u prvu kantu za smeće!smeće veštačko!dig je bio u pravu!
nisam ja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 pio domaći cider. gaziran i negaziran. dobra cuga. i da, to je vino od jabuke. nije grožđano vino pomešano sa sokom od jabuke.
Recommended Posts