June 11, 201113 yr On 11. 6. 2011. at 22:00, WTF said: Stvarno nevidjeno mocan napitak. Zavrsio 2 flase dok sam bio u BG, onako lagano na terasi, uz Cohibu ma ne zajebaj, gde se ima skenderbeg 99 kupiti u bg (sem ako bg nije blgaria)?
June 11, 201113 yr On 11. 6. 2011. at 22:11, gazza1 said: ma ne zajebaj, gde se ima skenderbeg 99 kupiti u bg (sem ako bg nije blgaria)?Ovo sto sam ja pio je kupljeno u Beogradu. Ne znam koja je godina, ne secam se da je bilo na flasi, a kutiju nisam video. Javicu ti kad saznam gde je tacno kupljeno.
June 12, 201113 yr sok od krusaka. edit. izvinjenje jabukama i šljivama. Edited June 12, 201113 yr by PointTaken
June 14, 201113 yr Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse pice.Naravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka.
June 15, 201113 yr On 14. 6. 2011. at 21:23, Zli Gli said: Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse pice. Reveal hidden contents Reveal hidden contents Naravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka. Vidim da se snažno reklamira na TV, koja cena?
June 15, 201113 yr On 15. 6. 2011. at 8:53, Amelija said: sinoc sam tukao ovo desno - hochschwarzwaldbier
June 15, 201113 yr On 14. 6. 2011. at 21:23, Zli Gli said: Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse piceNaravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka.Uopse mi nije lego, slatko-kiselo-vestacki ukus na jabuku, dok ne probam neki drugi da me eventualno demantuje za mene je cider 1 govno
June 15, 201113 yr +1probao pre par meseci i svideo mi se jer je izgleda bio extremno hladan. prošli vikend sam rešio da uzmem flašicu. otpio jedan gutljaj a sve ostalo ubacio u prvu kantu za smeće!smeće veštačko!dig je bio u pravu!
June 15, 201113 yr pio domaći cider. gaziran i negaziran. dobra cuga. i da, to je vino od jabuke. nije grožđano vino pomešano sa sokom od jabuke.