Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
Stvarno nevidjeno mocan napitak. Zavrsio 2 flase dok sam bio u BG, onako lagano na terasi, uz Cohibu :Hail:
ma ne zajebaj, gde se ima skenderbeg 99 kupiti u bg (sem ako bg nije blgaria)?
Posted
ma ne zajebaj, gde se ima skenderbeg 99 kupiti u bg (sem ako bg nije blgaria)?
Ovo sto sam ja pio je kupljeno u Beogradu. Ne znam koja je godina, ne secam se da je bilo na flasi, a kutiju nisam video. Javicu ti kad saznam gde je tacno kupljeno.
Posted

Ima Skenderbeg i ovde, iako je radnja specijalizovana za ribu i plodove mora.

Posted (edited)

sok od krusaka. wub.gif edit. izvinjenje jabukama i šljivama.

Edited by PointTaken
Posted

Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse pice.Somersby_Apple%20Bottle%2033cl.JPGNaravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka.

Posted
Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse pice.

Somersby_Apple%20Bottle%2033cl.JPG

Naravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka.

Vidim da se snažno reklamira na TV, koja cena?
Posted
tannenz.JPG
sinoc sam tukao ovo desno - hochschwarzwaldbier
Posted
Do malopre sam premijerno ispijao Somersby apple cider, sto mu ga dodje valjda neka mesavina belog vina i soka od jabuka. Dominira sok od jabuka, alkohola ima valjda samo 4.5% ili tako nesto. Uglavnom, dugo nisam pio lepse piceNaravno, ovo ce uglavnom sluziti za osvezavanje tokom leta a za odvaljivanje od zivota i dalje ostajem veran raznim vrstama votaka.
Uopse mi nije lego, slatko-kiselo-vestacki ukus na jabuku, dok ne probam neki drugi da me eventualno demantuje za mene je cider 1 govno
Posted

+1probao pre par meseci i svideo mi se jer je izgleda bio extremno hladan. prošli vikend sam rešio da uzmem flašicu. otpio jedan gutljaj a sve ostalo ubacio u prvu kantu za smeće!smeće veštačko!dig je bio u pravu!

Posted

pio domaći cider. gaziran i negaziran. dobra cuga. i da, to je vino od jabuke. nije grožđano vino pomešano sa sokom od jabuke.