Kampokei Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Auu, secam se Gulden Draaka... to je oko 10,5% alc, jel da?
dig_chohano Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Mhm. Nije mi se dopao uopće. Zato je svinjče carsko.
Hippie Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ^ to izgleda dae lepo... elem.. prvi put sam kupila/pila orgenik instant kafu;vrloe izvrstna
Yoyogi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ^ to izgleda dae lepo... elem.. prvi put sam kupila/pila orgenik instant kafu;vrloe izvrstnaPapua Nova Gvineja. Mount Hagen & Kundiawa bijo i kafu pijo. Organska, nego sta, to mali uzgajivaci uzgajaju na visoravnima i planinama visine Kopaonika (ok, od 1,000 do 3,000m, u proseku Kopaonik) pa na otkup.Kundiawa je pish zivi, aerodrom od 1,000 m piste je na padini, u dobrom nagibu, nije horizontalan. Avioni (Dash-8, 3 puta nedeljno, na opstu radost okupljenih i igranje sa skandiranjem) slecu uzbrdo pa je pista dovoljno dugacka da se zaustavi. Polecu nizbrdo, pa ako se ne zalaufa dobro prvo padne kao kamen niz liticu pa se posle ispravi.Pozajmljena slika, bio 1995. pre digitalnih kamera. Kundiawa je centar highlands za uzgoj kafe, odavle ta kafa dolazi kao kargo i ide na preradu i pakovanje, sa ovog aerodroma. Puteva odatle nema do nekog znacajnog mesta, samo do Mt Hagena.
Hippie Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Papua Nova Gvineja. Mount Hagen & Kundiawa bijo i kafu pijo. Organska, nego sta, to mali uzgajivaci uzgajaju na visoravnima i planinama visine Kopaonika (ok, od 1,000 do 3,000m, u proseku Kopaonik) pa na otkup.svaka cas! zavidim
Frank Pembleton Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) ...pogresan topic Edited May 11, 2011 by veljaGB
WTF Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Rocket Science IPAFullsteam Brewery, Durham NCSent from my iPhone using Tapatalk
Indy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ako moze, preporucite/nepreporucite to sto pijete, dajte malo opis ili nesto... Ako ne moze, onda nista. :D
belch Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 jedna banana, šolja mleka, kašičica vanil šećera, malo cimetablender koji radi:)
assück Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 ajmo alkosi treba mi savjetnašao sam u pljosci burbona, koliko me sećanje služi to sam sipao pred koncerat u kC Grad što mu dođe negde oktobar novembar prošle godine? smem li piti to? piće bi mi dobro došlo u ovom momentu, baš :(
Recommended Posts