kralj Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 (edited) Izbor isti kao i u Beogradu, a i cene su tu negde koliko vidimo.Sve je dosta jeftinije. Doduse ja ne znam gde si video JD za 1800? A Jim Beam za 1000, a Balant za 850? Edited April 26, 2011 by kralj
assück Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 niđe. u pravu je Yoyogi, u Japanu je sve najbolje :(
Yoyogi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 niđe. u pravu je Yoyogi, u Japanu je sve najbolje :(Za alkohol (jaki) Japanci su slabi, kao i za svaki alkohol. Da im das dzabe sva pica sa tezge, ne bi pili - jer ne znaju kako se urokava kao pravi roker.
Yoyogi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Izbor isti kao i u Beogradu, a i cene su tu negde koliko vidimo.Imam negde slike iz pravog discount liquer shop.Veruj mi, cene su tako niske da Duty Free shop na aerodromima ima 50% vece cene.Skuplja i bolja pica, kao npr MacAllan viski, u Duty Free , cena je ista samo 1L umesto 0,75 standardna boca po supermarketima.Ko voli da se opija od dobrih viskija i da se teli posle toga, on the cheap, Japan je pravo mesto. Samo za zestinu. Pivo je kao i na Zapadu.
renne Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Sve je dosta jeftinije. Doduse ja ne znam gde si video JD za 1800? A Jim Beam za 1000, a Balant za 850?U interexu kupio pre par dana.A nisam bukvalno mislio da su cene iste, nego jednostavno nisu cene preterano niže kao što bi čovek očekivao.
najgori Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 (edited) bez leda, sa par kapi vode Edited April 26, 2011 by najgori
assück Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 đebemumaterja bih prvo malo JDa, pa malo Jima Beama, pa onda malo J&Ba. i tako u krug
Yoyogi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 U interexu kupio pre par dana.A nisam bukvalno mislio da su cene iste, nego jednostavno nisu cene preterano niže kao što bi čovek očekivao.Nisu li cene nize nego po Zapadu? Npr, u Oz bi ove boce viskija bile naplacivane 3 puta vise. Porez, OK, u Japanu nizak porez jer to niko ne kupuje niti pije i nikome prihoda.(na pivo isti porez i ista cena kao bilo gde po bogatom svetu)
kralj Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 đebemumaterja bih prvo malo JDa, pa malo Jima Beama, pa onda malo J&Ba. i tako u krugMeni JD ne ide nikako sa burbonima. Sa skocevima jos grdje.Sad me vala strecnu preko svega ova slika crnog.
assück Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ma ja to serem onako, pošto ta tri volim. dovoljno bi mi bilo da cepam jedan od, ne bih mešao.
ivy Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 meni taj Somersbi odvratno odvratan...pun mi nos te njegove vestacke arome,kao one vestacke tvrde bonbone od jabuke :bljak:
renne Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nisu li cene nize nego po Zapadu? Npr, u Oz bi ove boce viskija bile naplacivane 3 puta vise. Porez, OK, u Japanu nizak porez jer to niko ne kupuje niti pije i nikome prihoda.(na pivo isti porez i ista cena kao bilo gde po bogatom svetu)Pivo je u Srbiji bagatela u ondosu na zapad
Yoyogi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ako nema zujalica, čemu onda ovo na ulazu? To je 3-spratna zgrada, svaki sprat kao pola fudbalskog igralista. Pola jednog sprata je supermarket, jedan ceo je robna kuca a ostalo su standovi malih samostalnih radnji i butika. Taj ram je za one koji hoce sami da stave zujalice na svoju robu. Ovaj supermarket to ne stavlja. Ne znam da li iko i stavlja ali ako hoce, moze.
Recommended Posts