December 11, 2024Dec 11 uzeo sam ja da vi ne bi morali lepo se oseća jack, al u totalu ništa specijalno, pogotovu kad se uzme u obzir cijena koja je prava sitnica 329din(idea) ne mogu da kažem da je neću nikad više popiti, pogotovu ako je neko drugi bude kupio
December 25, 2024Dec 25 tsikudia vrhunska lozovača da ne kažem tsipouro po receptu sa krita nešto manje alkohola, 37 umesto 40% ali više arome i voćnog ukusa, bukvalno se može identifikovati sorta grožđa od koje je rakija - muskat. ovo mutno u drugoj čaši je uzo, to ne pijem ali moja žena da njen je božić, noć pada na ostrvo, posle duge šetnje u podivljaloj prirodi treba se opustiti doma stari ljudi kažu nemoj piti a da ne mezetiš mi smo za, uvek na tanjiru - kefalotiri sir sa kefalonije, 1 salama iz italije, 2 salata iz hercegovine preko martnaca, tomatino sa krete, masline sa limnosa, kod žene - paksimadi sa krete
January 4Jan 4 Zenin techa S’jug dosao u posetu.Sipao mu Zarica Kraljici,a be pa sto ne rece da di donesem domacu.Ovo slatko.
January 15Jan 15 Mango lasi 250ml običnog jogurta 130ml mleka 200g svežeg mangoa, nasečenog 4 kašičice šećera Sve izblendirati 2 minuta... Et voila! Malo cimeta na vrh ko voli ne škodi
January 31Jan 31 Obilno zalivanje žutog karija ribljeg, domorodačkim kubanskim! Otvorilo ga na ananase i zelene kruške.
February 23Feb 23 On 15. 1. 2025. at 20:48, arheolog1981 said: Mango lasi 250ml običnog jogurta 130ml mleka 200g svežeg mangoa, nasečenog 4 kašičice šećera Sve izblendirati 2 minuta... Et voila! Malo cimeta na vrh ko voli ne škodi Ja u njega stavljam zeleni kardamom, ne cimet.