kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 uzeo sam ja da vi ne bi morali lepo se oseća jack, al u totalu ništa specijalno, pogotovu kad se uzme u obzir cijena koja je prava sitnica 329din(idea) ne mogu da kažem da je neću nikad više popiti, pogotovu ako je neko drugi bude kupio 1
Eleniko Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 tsikudia vrhunska lozovača da ne kažem tsipouro po receptu sa krita nešto manje alkohola, 37 umesto 40% ali više arome i voćnog ukusa, bukvalno se može identifikovati sorta grožđa od koje je rakija - muskat. ovo mutno u drugoj čaši je uzo, to ne pijem ali moja žena da njen je božić, noć pada na ostrvo, posle duge šetnje u podivljaloj prirodi treba se opustiti doma stari ljudi kažu nemoj piti a da ne mezetiš mi smo za, uvek na tanjiru - kefalotiri sir sa kefalonije, 1 salama iz italije, 2 salata iz hercegovine preko martnaca, tomatino sa krete, masline sa limnosa, kod žene - paksimadi sa krete 1
askeladden Posted January 4 Posted January 4 Zenin techa S’jug dosao u posetu.Sipao mu Zarica Kraljici,a be pa sto ne rece da di donesem domacu.Ovo slatko. 1
arheolog1981 Posted January 15 Posted January 15 Mango lasi 250ml običnog jogurta 130ml mleka 200g svežeg mangoa, nasečenog 4 kašičice šećera Sve izblendirati 2 minuta... Et voila! Malo cimeta na vrh ko voli ne škodi
Recommended Posts